Назад

Щасливі свята з брендом Vitto Rossi

ОБЛОЖКА.jpg

Ось і настали довгоочікувані свята. Відчуття щастя набирає обороти в ці новорічні канікули. Вихідні дні або час дозвілля після роботи створюють повне відчуття свободи. В цей час хочется веселощів, танців та драйву.

Дівчата хочут бути ніжними та, при цьому, яскравими, секуальними та зухвалими. А хлопці хочуть бути модними та стильними, щоб гідно виглядати поряд зі своїми коханими.

Так чим же займатися в святкові дні? В цей час просто необхідні яскраві та незабутні відчуття. Так хочеться тепла та романтики в цю прохолодну пору року! 

  • Один з варіантів – це романтичне побачення в затишному кафе, де можна насолоджуватися улюбленим десертом з чашечкою ароматної кави. 
  • Кому не вистачає яскравих емоцій - нічний клуб чекає на вас, там можна провести всю ніч на танцполі, не згадуючи про повсякденні турботи.
  • Домашня вечірка - хороша альтернатива активному проведенню часу - друзі, музика, танці та багато фото, що залишить незабутнє враження та створить святковий настрій. 
  • Не забувайте, звичайно ж, про покупки, адже shopping - це так весело і так здорово! 

Створити fashion look ваших Happy holidays дуже легко: однотонний одяг з яскравими та модними аксесуарами та шикарне взуття від бренду Vitto Rossi – ваш Fashion look готовий. 

Бренд Vitto Rossi представляє вашій увазі жіночі та чоловічі образи.  

1.jpg

Ваш настрій створює святковий образ. Для цого достатньо однотонної шовокової сукні пастельної гамми, від якої з'явится відчуття невагомості та польоту. Доповнять цей ніжний образ стильні туфлі «лодочки» чорного кольору, які виконані з натуральної шкіри з лаковим блискучим покриттям. Загострений носок взуття та його нестандартний дизайн згоризонтальними складками виглядає оригінально, а висока шпилька додає її власниці витонченості. Відчуйте себе на висоті. Це так легко.

Також ці блискучі туфлі можна носити як з класичними брюками злегка завуженими донизу, так і з джинсами. Ідеально підійде стильна сукня-футляр приталеного силуету або модного oversize. Дівчина буде виглядати і стильно, і сексуально одночасно. 

2.jpg

В чоловічому гардеробі гідне місце займають кежуальні та класичні речі і взуття, тому що їх легко міксувати між собою. Здавалося б, отримаємо стандартний образ, але ні, зверніть увагу на декілька акцентів, які змінять ваші погляди:

  • Чоловіча приталена сорочка з чорними акцентами на комірці і застібці. Вона надає своєму власнику мужності та трохи суворості. До речі, вона ще й не заправлена в джинси, що додає образу розслабленого акценту.
  • Джинси модного сірого кольору, вальяжно мнуті та злегка вкорочені, відкриваючи кісточку, представляють нашій увазі взуття.

Стильні туфлі «броги» чорного кольору виконані з натуральної полірованої шкіри. Вони ідеально доповнюють образ, створивши в ньому трохи лоску. Жіноча аудиторія завжди звертає увагу на те, як вдягнутий чоловік і, звичайно ж, на стильне та модне взуття.


3.jpg

Кожна дівчина завжди хоче виглядати ідеально і, ти паче, в свята. Золотий колір завжди виглядає дорого, а в поєднанні з чорним - дуже стильно. Сукня, виконана з золотих паєток, змінює свій відтінок на очах, набуваючи то яскравого, то темного насиченого кольору золота, грає своєю структурою, заворожуючи переливами фарб. Ідеально доповнюють цей образ туфлі лодочки з анімалістичним принтом змії структурованої шкіри. Взуття виглядає настільки стримано та дорого, що цьому образові більше нічого не треба, крім хіба що однотонного клатчу.

А ще ці стильні туфлі можна вдягти як з укороченими джинсами, так і з брюками, які легко доповнити топом та жакетом приталеного силуету. Це буде виглядати і стримано, і сексуально одночасно. 

4.jpg

В чоловічому гардеробі практично завжди є місце для Black total look – чорний, практичний та строгий, він ідеально пасує будь-якому чоловіку. Цей універсальний колір зараз в тренді. Чоловічій аудиторії він подобається, тому що він виглядає дорого та стримано. До речі, чорний колір є модним кольором сезону Winter 2020.

 

Класична сорочка плюс брюки «чиноси», ремінь – усе виконано в одній кольоровій гаммі. Взуття, яке ідеально доповнило цей образ, як не дивно, теж чорного кольору – стильні черевики з натуральної замші.


Дизайнери та стилісти радять, підбираючи весь образ в чорному кольорі, грайте з допомогою різних матеріалів та їх фактур. Це створюватиме акценти на аксесуарах та взутті. Такий образ буде виглядати цікаво та стильно.


Зверніт увагу! Якщо у вашому гардеробі є декілька пар стильного та модного взуття + аксесуар, змінюйте ваш базовий одяг по видам та стилям, залишайте тільки взуття та аксесуар, які створять модні яскраві акценти у вашому образі.


Будьте модними та стильними. Створюйте свої неповторні образи. Додавайте яскравих акцентів. Будьте індивідуальні з Vitto Rossi.