Назад

Як підібрати кросівки на осінь? Три прості поради від VITTO ROSSI


Осіння погода вказує нам на те, що вона буває дуже різною. Коли на вулиці тепло та світить сонечко, ми в легкому одязі та в сонячних окулярах. Коли під ногами шурхотить частина опалого листя, вкривши різнокольоровим килимом усе довкола. Коли виникає таке відчуття, ніби знову до нас повернулись весна чи літо – о так, це наш улюблений оксамитовий сезон, котрий так не хочеться відпускати. Але частіш за все наша осінь холодна та дощова, коли під ногами лежить вологе листя, більша частина дерев оголилась та йде дощ. Осінь, наскільки ж ти буваєш різною – і це прекрасно!

Осінній сезон настав і кожен з нас розуміє, о для того, щоб сховатися від прохолоди або зігрітися, потрібен теплий одяг та чашечка гарячого чаю, а ось від дощу допоможе парасолька або дощовик. А для того, щоб ногам було комфортно та тепло, обов'язково необхідне зручне взуття, виконане з натуральної шкіри, котре відповідатиме усім модним трендам - куди ж без нього!

І тут постає питання, яке взуття купити на осінь, щоб носити його щодня?

Дизайнери та стилісти радять придбати для повсякденного гардеробу взуття спортивного напряму: кросівки «Sneakers», кеди або черевики спорт – однотонне взуття світлих або темних кольорів в стилі моно та мінімалізм. 


Як підібрати кросівки на осінь? Три прості поради від VITTO ROSSI

На що варто звернути увагу під час вибору взуття спортивного напряму? Три основні складові кросівок, котрі допоможуть вибрати ідеальну пару на кожен день:

  • TRENDY - Взуття має відповідати модним трендам та тенденціям 22/23
  • UNIVERSAL - Взуття має бути універсальним, щоб його можна було носити з будь-яким стилем та кольором одягу.
  • COMFORTABLE - Взуття має бути зручним, щоб в ньому можна було провести весь день з відчуттям 100 процентного комфорту.

Також дуже важливим фактором є сучасні технології виготовлення взуття та матеріали, з яких виконані кроссівки. Звісно, це має бути натуральна якісна шкіра, спеціальний текстиль для верху взуття та підкладки, а також шкіряна устілка з амортизатором. Завершенням будь-якої пари кросівок є дуже комфортна підошва, вироблена з сучасних гумових матеріалів, котрі відповідають усім вимогам людини - комфорт та практичність. Підошва повинна добре зберігати форму, бути легкою, еластичною та довговічною. Усім цим критеріям відповідає взуття спортивного напряму бренду VITTO ROSSI 22/23


TRENDS OF SNEAKERS FW 22/23

  • Взуття SPORTY STYLE
  • Кеди, кросівки, черевики спорт
  • Стиль – МONO / MINIMALISM
  • Натуральні матеріали
  • Світла та темна палітра
  • Кольори: білий, чорний та синій
  • Універсальність та комфорт


Жіночі кросівки на осінь, на що варто звернути увагу?

  • Форма та дизайн моделі
  • Кольорова палітра
  • Декор / Прикраси
  • Матеріали та їх обробка
  • Стиль та універсальність
  • Натуральна шкіра / найкращі кросівки на осінь  

VITTO ROSSI  ТОП жіночих кросівок на осінь 22/23


Жіночі кеди виконані з натуральної шкіри. Дизайнери в одній моделі поєднали кросівки та спортивні черевики, створивши оригінальний мікс. Кеди білого кольору однотонні в стилі «Моno» - тренд 22/23. Середня висота взуття та високий язичок - модель закриває повністю литки ніг та дає тепло в прохолодну погоду. Стрейч-шнурки та відкрите глибоке шнурування дозволяє ідеально зафіксувати взуття на ногах, що збереже кофорт протягом дня. Підкладка виконана зі спеціального текстилю, практична та м'яка, добре всотує вологу та швидко висихає. Декор взуття - зовнішня петля чорного кольору, написи у вигляді шрифту на шнурках та петлі, розташованій на заднику взуття. Трендовим акцентом цієї пари є тракторна підошва «платформа» з акцентом на підбори та крупним протектором – тренд 22/23.

Білі кеди/кросівки на осінь, жіночі моделі стали популярними. Вони не бояться пилу та бруду, створюють цікавий акцент в образі модниці.


Жіночі кросівки виконані з натуральної полірованої шкіри. Однотонне взуття чорного кольору в стилі «Моno» - тренд 22/23, а ще за ним швидкий та легкий догляд. Високий язичок та задник взуття плюс закрите шнурування дозволяє ідеально зафіксувати взуття на ногах – комфорт під час ходи. Підкладка виконана з натуральної шкіри, м'яка та еластична, легко та швидко приймає форму ніг, практична та довговічна. Без сумніву, найголовнішим декором цих кросівок йде груба підошва з акцентом на підбори та крупним протектором, виконана в футуристичному стилі з незвичними вигинами та фактурою– тренд 22/23.

Ці трендові кросівки також представлені на сайті в яскраво-білому кольорі. 



Чоловічі осінні кросівки, головні критерії підбору взуття:

  • Темна палітра кольорів – чорний та синій
  • Однотонне взуття / поєднання кольорів
  • Фактурна шкіра / тиснення
  • Форма та дизайн моделі
  • Деталі та підкладка з текстилю
  • Натуральні матеріали / шкіряні кросівки

VITTO ROSSI ТОП чоловічих кросівок на осінь 22/23

Чоловічі кросівки виконані з натуральної шкіри та сучасного текстилю. Взуття поєднує в собі два найзатребуваніших кольори у чоловічої аудиторії - насичено синій та чорний – універсальна та практична палітра, ідеальне рішення для осінньої погоди. Декор, деталі з гуми – берці та фактурний текстиль верху взуття та п'яточної частини - оригінальний футуристичний декор 22/23. Також яскравим акцентом цієї пари є декор червоного кольору на язичку та мисі взуття. Язичок взуття та підкладка - внутрішня частина взуття оброблена як трикотажна текстильна шкарпетка – ідеальна фіксація взуття на ногах плюс приємні тактильні відчуття. Легка підошва виконана з матеріалу ЕВА, вона має оригінальну структуру та форму з  акцентом на п'яточну частину.  


Ці стильні чоловічі кросівки також представлені в насичено чорному кольорі.



Чоловічі кросівки виконані з натуральної полірованої шкіри та сучасного текстилю. Взуття насичено чорного кольору універсальне та практичне, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, за ним легко та швидко доглядати. Зафіксувати взуття на ногах допоможе шнурування вздовж всього підйому ніг. Верх взуття має цікаве тиснення футуристичного напряму – тренд 22/23, кросівки виглядають оригінально та незвичайно. Внутрішня частина взуття та язичок оброблені як трикотажна текстильна шкарпетка – ідеальна фіксація взуття на ногах плюс приємні тактильні відчуття під час ходи. Цікаву структуру та форму має фактурна підошва з акцентом на п'яточну частину. Вона виконана з цупкого амортизуючого матеріалу ЕВА – протягом дня ноги практично не втомлюються.


У взутті спортивного напряму ви проведете цілий день, взагалі не відчуваючи втоми та дискомфорту. Ваш день пройде на одному диханні з гарними емоціями та настроєм – ось що означає ідеальна пара взуття від VITTO ROSSI.



Ваш стиль, ваш комфорт

Бренд VITTO ROSI