Назад

Білі кросівки та кеди – позасезонний тренд 22/23

Анонс БОЛЬШАЯ.jpg

WHITE SNEAKERS FW 22-23 / Взуття білого кольору - глобальний тренд 22/23! Він став улюбленим та популярним у жіночої аудиторії у всьому світі завдяки трендсеттерам, дизайнерам та стилістам. Саме вони зробили цей тренд актуальним ще й в осінньо-зимовий період.
Тепер кожна модниця зможе насолоджуватися кросівками або кедами білого кольору круглий рік – це круто!

Безумовно, кросівки та кеди білого кольору весняно-літнього та осінньо-зимового сезонів відрізняються між собою, наприклад, щільність, товщина шкіри, з якої вони вироблені, або товщина та матеріал підошви – вони різні. Взуття для холодної пори року має спеціальні технології, матеріали та просочення. Це зроблено для того, щоб ваші ніжки булт в комфорті, затишку та теплі, навіть коли на вулиці туман, дощ чи навіть сніг.


Жінки та дівчата часто цікавляться:
з чим носити білі кросівки восени? До чого пасують білі кросівки та кеди?

Дизайнери та стилісти радять носити восени, взимку взуття білого кольору з таким одягом:

  • Худі, світшот, бомбер, анорак
  • Легінси, джинси, брюки «Джогери»
  • Костюм SPORTY STYLE (без логотипів)
  • Куртка: шкіряна «Косуха» / Парка / Дутик
  • Пальто: класика / Дутик з капюшоном (без)
  • Класичний костюм – еклектичний Fashion Look

TRENDS SNEAKERS FW 22/23

  • Взуття - WHITE COLOR
  • SPORTY STYLE - кеди, кросівки
  • МONO / MINIMALISM / СОLOR BLOCK
  • Натуральні матеріали
  • Деталі – підкладка та опушка «Хутро»
  • Декор кольору металік / чорний
  • Комфорт та універсальність
  • 100 % комфорт

ТРЕНДОВІ ЖІНОЧІ КРОСІВКИ ТА КЕДИ БІЛОГО КОЛЬОРУ FW 22/23
Модные женские кроссовки

Модні жіночого кросівки виконані з натуральної шкіри з лаковим покриттям. Взуття виконане в стилі «Color block» - тренд 22/23. Кросівки поєднують в собі декілька базових універсальних кольорів: білий та чорний, їх можна надягати з будь-яким кольором одягу. Шнурівка дозволить зафіксувати взуття практично на будь-який підйом ноги. Декор та оздоблення верху взуття – опушка хутра, блискучі елементи, розташовані по верху взуття, а також пластикова деталь геометричної форми в області п'ятки – футуристичний дизайн в стилі «Cosmo». Підкладка взуття виконана з натурального хутра, що дає тепло та приємні тактильні відчуття під час ходи. Товста підошва з акцентом на задник взуття, декор чорного кольору виступає модним завершенням цієї пари.

Ці мега трендові кросівки представлені в двох кольорах - білий та чорний. Вибір за вами!


Кеды женские белые

Кеди жіночі білі виконані з натуральної шкіри. Дизайнери в одній моделі поєднали кросівки та спортивні черевики, створивши оригінальний мікс. Кеди білого кольору в стилі «Моno» - тренд 22/23. Середня висота взуття та високий язичок закриває повністю щиколотки ніг, тепло в прохолодну погоду. Стрейч шнурки, відкрита глибока шнурівка дозволять ідеально зафіксувати взуття на ногах – комфорт протягом всього дня. Підкладка виконана зі спеціального текстилю, практична та м'яка, добре зберігає тепло. Декор взуття - зовнішня петля чорного кольору, написи у вигляді шрифту на шнурках та петлі, розташованій на заднику взуття. Трендовим акцентом  цієї пари виступає тракторна підошва «платформа»  з акцентом на підбори та крупний протектор – тренд 22/23.

Білі кеди, кросівки на осінь, жіночі тренди не бояться пилу та бруду, але знають, як зробити цікавий акцент в образі модниці.  


Белые кроссовки на осень

Білі кросівки на осінь або зиму з натуральної шкіри з лаковим покриттям виконані в стилі «Mono» - тренд 22/23. Однотонні, універсальні, їх можна надягти з будь-яким кольором одягу. Відкрита шнурівка дозволить зафіксувати взуття, як з низьким, так і з високим підйомом ніг. Декор взуття - блискуче лаковане покриття шкіри та оторочка натуральним білосніжним хутром – тренд 22/23. Підкладка взуття виконана з натурального хутра – приємні тактильні відчуття та тепло вашим ніжкам на весь день. Модним завершенням цієї пари виступає дуже легка товста підошва - платформа з тракторним протектором. Скажи нерівностям та камінцям - ні, комфортним відчуттям – так!

Ці кросівки представлені в двох кольорах - білий та чорний, та в двох матеріалах – натуральна гладка та лакована шкіра.


ПЛЮСИ БІЛИХ КРОСІВОК АБО КЕД ВОСЕНИ

Дівчата та жінки, котрим подобаються нестандартні та незвичні рішення, обирають в своєму житті та образі те, що не є шаблоном або базою. Вони бажають бути яскравими, помітними в будь-який час та в будь-який сезон – це круто! Взуття білого кольору восени - це виклик суспільству, природі та самій собі!

Є декілька напрямів, як правильно носити взуття з одягом різних кольорів. Якщо ви любите стиль

  • WHITE TOTAL LOOK / Весь образ білого кольору, тоді однотонне взуття білого кольору доповнить ваш образ. Весь акцент вашого образу буде на формі та, звісно, білосніжному кольорі в осінньо-зимовий період. Якщо кросівки або кеди матимуть декор в стилі Color block (деталі іншого кольору), тоді весь Fashion accent в образі буде саме на взуття.

  • COLOR IMAGE / Кольоровий образ (однотонний одяг яскравих кольорів та відтінків). Одяг в образі має бути насичених кольорів або відтінків, тоді взуття білого кольору буде створювати білосніжний акцент та приваблюватиме до себе увагу.

  • DARK IMAGE / Однотонний одяг темного кольору (чорний, темно-синій, темно-сірий, темно-коричневий). В такому випадку взуття білого кольору створить яскравий притягуючий акцент та вся увага в образі буде на кросівках.

 

Білі кросівки або білі кеди - той варіант взуття, котрий обов'язково має бути в гардеробі.


Ваш імідж, стиль та комфорт – це все бренд VITTO ROSSI