Назад

Жіночі трендові черевики 22/23

Анонс БОЛЬШАЯ.jpg

TRENDY BOOTS 22|23. З настанням холодів більшість дівчат та жінок надягають закрите взуття довжиною вище щиколотки на теплій підкладці, щоб зігріти свої ніжки від холоду, відчуваючи той самий комфорт та тепло, котрі так необхідні в зимовий період. Але просто зігріти ніжки - це не варіант! Fashion райдер вуличного стилю такий – взуття має бути не лише зручним та теплим, воно має бути мега трендовим!

Жіночі черевики чорного кольору, виконані з гладкої шкіри, на піці популярності. Їх різноманіття доволить створити сексуальний, зухвалий, оригінальний та дуже модний Fashion look 22/23.

Кожна модель бренду VITTO ROSSI цікава по-своєму. Є варіанти, котрі легко надягати та знімати, забувши про шнурівку. Наприклад, черевики на стрейч гумках - "Челсі", а також є багато варіантів черевиків, у котрих застібка на шнурках "Дербі" або, як їх ще називають, черевики "Берці". А ще є черевики, у котрих застібка на блискавці, частіш за все таке взуття оздоблене об'ємним блискучим декором - великий ланцюжок у вигляді об'ємного "браслету" - тренд 22/23.

1.jpg

FASHION BOOTS / SEXY LOOK 22|23. Світові дизайнери поєднали в одному модному напрямі декілька крутих акцентів та деталей - комфорт, практичність, універсальність, улюблений чорний колір, товсту тракторну підошву та оригінальний декор, створивши при цьому модний мікс в одній парі взуття. Сексуальність та брутальність тепер в одному флаконі.

Тепер для того, щоб виглядати зухвало та сексуально
не треба надягати туфлі на шпильці, є й інші варіанти взуття, котрі додадуть перчинки в образ та створять з нього повсякденний тренд 22/23, але при цьому їх власниця залишатиметься ніжною та дуже сексуальною, а це головне правило. 


Жінка за своєю природою та характером частіш за все романтична особа: ніжна, тендітна, сором'язлива та елегантна натура. Але настає момент, коли вона перетворюється на войовничу натуру з вольовим характером, вона стає зухвалою хуліганкою, але в той же час до біса привабливою, сексуальною та спокусливою особою, в котрій є саме той металічний стрижень. Саме в цей час їй хочеться прибрати сукню та туфлі на шпильках на полицю та стати спокусливою перчинкою з брутальною поведінкою. Так що ж відбувається? Кардинально змінюється образ: в хід йдуть куртка-косуха, речі, котрі підкреслюють вигини тіла. Скажи бюстгальтеру – ні! Сукня футляр, водолазка або топ з легінсами, джинси-слім або дуже короткі шорти-сексі. Звичайно ж, завершенням цього зухвалого образу у вас просто зобов'язані бути чорні черевики Vitto Rossi в стилі рок-шик або нео-готика!


TRENDY BOOTS 22|23

  • Стиль – «Mono та Comfort»
  • Стиль – «Rock Chic та Neo Gothic»
  • Матеріал – натуральна шкіра
  • Color – усі відтінки чорного
  • Мікс – брутальність та сексуальність
  • Черевики – «Челсі» на стрейч гумках
  • Черевики – «Дербі/Берці» на шнурівці
  • Черевики – «Comfort» на блискавці
  • Декор кольору металік – золото / платина
  • Підошва – платформа з протектором


   Трендові, зухвалі, брутальні черевики VITTO ROSSI 22|23


Жіночі черевики «Челсі» вироблені з натуральної гладкої шкіри. Взуття виконане в мінімалістичному дизайні. Верх взуття – полірована шкіра насичено чорного кольору, взуття має модний лоск, але виглядає стильно та стримано. Підкладка виконана з байки (текстиль), добре зберігає тепло ніг, приємні тактильні відчуття під час ходи. Підошва платформа має високий литий рант та тракторний протектор, вони дозволяють захистити ноги від вологи та неглибоких калюж, зберігши тепло та комфортні відчуття своїй власниці протягом всього дня. Головні акценти зроблені на стейчевих гумках та товстій грубій підошві з протектором – тренд 22/23.


Модні черевики «Челсі» - жіночі будні стали комфортнішими та привабливішими!



Жіночі черевики «Дербі / Берці» виконані з натуральної гладкої шкіри. Стилістика справжніх берців з відкритим високим шнуруванням – тренд 22/23.  Таке взуття можна щільно зашнурувати по нозі, щоб воно повторювало її форму, або ж зробити більш розслаблений варіант шнурування. Ці черевикик підійдуть дівчатам як з високим, так і з низьким підйомом ноги, а ще з об'ємними литками ніг та навпаки. Застібка блискавка створює зручність в той момент, коли вам треба зняти та надягти взуття. В завершення дизайнери доповнили ці круті черевики товстою рифленою підошвою зі стійкими підборами. Підошва оздоблена металічним деккором в стилі «Рок-Шик». Тепер бути на стилі, на хайпі стало ще легше в модних черевиках Vitto Rоssi.


Високі жіночі черевики на байці - ідеальне рішення для комфортного та затишного дозвілля в холодну пору року. 



Жіночі черевики «Комфорт» виконані з натуральної гладкої шкіри. Розширена халява додає образу розслабленості та вальяжності, ця пара - ідеальне рішення для тих, у кого об'ємні ікри ніг або для тих, хто любить всередину халяви заправляти легінси, джинси або теплі в'язані гетри. Для додаткового комфорту надягання та знімання взуття передбачена застібка блискавка. Тепло ногам та комфорт створює байкова підкладка. Верх взуття оздоблено масивним декором – об'ємний ланцюжок кольору золотий металік у вигляді браслета з численними кулонами – тренд 22/23. Ідеальним завершенням цієї пари дизайнери прикрасили чорні черевики масивною тракторною підошвою.


Черевики комфорт виглядають трендово та оригінально! Спробуйте самі!



Жіночі черевики «Дербі/Берці» виконані з натуральної шкіри. Це взуття в стилі «Рок-шик/ Нео-готика», декор - металічні блискавки плюс масивна підошва, взуття виглядає грубувато та, тим не менш, привабливо, але в тому й є їх особливість. Хоча взуття й виглядає масивно, але у нього не важка підошва, насправді вона легка та комфортна для повсякдення. Підкладка з байки додасть комфортних тактильних відчуттів. Такі черевики - ідеальне рішення для дівчини, котра багато часу проводить на ногах під час роботи або на прогулянці. Це саме той Street style, котрий дає можливість заявити про себе! 


Брутальні черевики на шнурівці з об'ємним мисом, товстою протекторною підошвою та металічним декором – блискавкою - тренд 22/23.


Тренд 22/23 Чорні черевики – практичні, за ними легко та швидко доглядати. Універсальні, їх можна та треба носити практично з будь-якими речами вашого гардеробу. Комфортні – не важливо яка погода на вулиці – головне, ваші затишні відчуття. Стильні та оригінальні черевики – взуття, котре хочеш носити постійно, тому що у нього, як і у вас, є характер!


ГОЛОВНИЙ ЛОЗУНГ ТАКОГО ВЗУТТЯ – БУДЬ СОБОЮ! БУДЬ В ТРЕНДІ! БУДЬ ОРИГІНАЛЬНОЮ! 
Поєднуйте в собі ніжність, романтичність, привабливість, але в той же час зухвалість та сексуальність – ЦЕ ТВОЄ!!!

 

VITTO ROSSI – Ми робимо все, щоб у вас був вибір, щоб ви були оригінальною та привабливою, щоб ви відчували 100% комфорт, щоб ви йшли в трендовому взутті в ногу з часом, а отже - разом з нами!