Назад
Leo розігриш Vitto Rossi

Leo розігриш

Розігруємо одну річ з Нової Колекції SS’24.
Умови розіграшу: Розіграш діє з 26.03.2024 р. по 31.03.2024 р. 23:59 і проводиться в соціальній мережі Instagram.
Щоб прийняти участь у розіграші потрібно:
     1. Підписатися» на сторінку Vitto Rossi в Instagram: @vittorossi.ua
     2. Написати, яку річ з Нової Колекції SS’24 з принтом леопарда або зі стразами, або з принтом джинсу ви хотіли би отримати.
      3. Залишити 5 вподобайок на останні 5 дописів в Інстаграмі (перевіримо вибірково); Порядок визначення переможців розіграшу. 01.04.2024 на сторінці @vittorossi.ua у сториз та під дописом з розіграшем опублікуємо переможця, якого оберемо за допомогою рандомайзера чисел в прямому етері.
       Результати розіграшу будуть опубліковані в соціальній мережі Instagram: @vittorossi.ua. За результатами розіграшу переможець отримує «приз» — одну річ з Нової Колекції SS’24 з принтом леопарда або зі стразами, або з принтом джинсу на розсуд організатора розіграшу.
      Кількість призів: 1 шт. ВАЖЛИВО! Отримання «призу» не дає право клієнту на повернення грошових коштів за нього або обмін на аналогічний. Порядок отримання «призу». «Приз» — це одна річ з Нової Колекції SS’24 з принтом леопарда або зі стразами, або з принтом джинсу на розсуд організатора розіграшу, яка буде відправлена до переможця. Важливо пам’ятати, що відправка «призу» буде здійснена на зазначені переможцем дані (ПІБ, мобільний телефон).
     Організатор розіграшу не несе відповідальності за технічні збої, які не залежать від його волі й вплинули на хід проведення розіграшу. У разі виникнення будь-яких суперечок щодо тлумачення умов проведення розіграшу офіційним визнається тлумачення Організатора, яке є остаточним і обов’язковим для всіх учасників розіграшу і не підлягає оскарженню.

До покупок

Акції