Назад

Жіночі кеди весна-літо 2024

Автор статті Fashion Expert Maxim

Бренд Vitto Rossi вирушив на пошуки нових відчуттів, націливши об'єктиви фотоапаратів на особливі природні мотиви та декорації – Фотосесія на березі моря, під назвою «Жіночі кеди весна-літо 2024». На цей раз наша творча команда міркувала про те, якою силою наповнюється кожна людина в моменти єднання з природою.

Нас покликало до себе море, яке є втіленням вічної енергії, що допомагає відновлювати внутрішній баланс і відчувати неймовірно приємні відчуття навколишньої краси. Вода, небо, пісок і скелі – це об'єднується, створюючи чарівну атмосферу, де серце наповнюється спокоєм і щастям. Саме тут ми показуємо вам усю красу наших творінь.

  • Море – безмежний простір води, глибина нескінченного «натхнення». Швидка мелодія хвиль і легкий шум вітру переплітаються у дивовижному танці, даруючи почуття спокою та гармонії. У цій атмосфері так хочеться бути тут і зараз.

Але! Для того, щоб стати частиною природи, необхідно відчувати максимальний комфорт у всьому, не тільки духовно, а й фізично, коли душа, серце і тіло отримують максимальний релакс під час відпочинку на природі.

  • Кожен крок, за природною фактурою, піском, галькою, камінням і скелями, ви робите з неймовірним задоволенням, все тому що на ногах одягнене модне і комфортне взуття бренду Vitto Rossi.

Модні кеди 2024. Тренди та деталі
Кеди з відкритою п'ятою; Кеди з товстою підошвою; Однотонні кеди, стиль Mono; Кеди з білою підошвою; Об'ємне шнурівка; Насичена та пастельна палітра; Матеріали - натуральна шкіра та текстиль.

Новий фотосет колекції весна/літо 2024

Жіночі кеди з відкритою п'ятою - тренд весна-літо 2024. Взуття виконане з натуральної шкіри, верх, підкладка та устілка. Таку модель можна носити зі шкарпетками та без них, одягаючи швидко на ногу як тапочки, ідеальний варіант для тих леді, які не люблять зав'язувати та розв'язувати шнурки під час надягання та знімання взуття з ніг. Але при цьому, бажають мати на взутті модний акцент у вигляді об'ємного шнурівки, яке дозволить не просто прикрасити взуття, а ще й індивідуально зафіксувати його з високим, середнім та низьким підйомом стопи. Завершенням взуття є міцна, легка, еластична підошва, в якій можна ходити не лише по плитці та асфальту в центрі міста, а й виїжджати на природу, наприклад до моря, там, де пісок та морська «галька».

  • У новій колекції Vitto Rossi весна-літо 24, стильні кеди для дівчат представлені у трьох модних, ніжних кольорах – молочний, блакитний та беж з відтінком рудого.


Жіночі кеди на платформі – тренд весна-літо 2024. Верх взуття виконані з текстилю – дихаючий, м'який та еластичний, допомагає жіночим ніжкам «дихати» у спеку. Таке взуття можна носити з шкарпетками, слідками та взагалі без них. Взуття виконане з модним акцентом на об'ємні шнурки та товсту підошву білого кольору. Товста, легка, еластична підошва виконана із спеціального матеріалу ЕВА, вона дозволить ногам відчувати комфорт протягом дня. Максимально легке та одночасно зручне взуття для роботи та відпочинку, на природі та у місті.

  • Зверніть увагу! Дівчатам, яким подобається світла палітра, ці модні кеди на платформі, представлені в лавандовому трендовому кольорі.

Наша фотосесія нової колекції Vitto Rossi 2024 – це не просто створення красивої картинки, це погляд на природу як невичерпне джерело життєвої енергії та максимального комфорту. Тут, серед піску, гальки, шуму хвиль і легко бризу, можна відчути себе частиною величної природи, що завжди вражає своєю неповторною красою та силою.

  • Головна ідея наших фотографій – показати, що ви можете наповнюватись енергією природи, що Ви – її продовження. Весь світ оживає усередині вас. Варто тільки йому відкритись.

Також, хочемо сказати, що модний міський образ, можна легко і швидко адаптувати в природному середовищі, отримуючи максимальне задоволення, коли йдеш галькою або розжареним піском відчуваючи максимальний комфорт у кожному кроці!



Будьте у тренді, отримуйте максимальний комфорт у кожному кроці
Вибирайте собі модну пару кед від Vitto Rossi