Назад

Стильний комплект весна-літо 2024

Автор статті Fashion Expert Maxim

Stylish Set spring summer 2024/Стильний комплект весна-літо 2024

Жіночий образ завжди виглядає стильно та привабливо, коли в ньому основний акцент створений на аксесуарах та взутті. Бренд Vitto Rossi спеціально створив для вас міні фото сет, одного модного жіночого образу, який складається з базового одягу в мінімалістичному стилі, і, звичайно ж, модного взуття та аксесуарів VR

  • БАЖАЄТЕ СТВОРИТИ ЗІ СВОГО БАЗОВОГО ОБРАЗУ FASHION LOOK SS’24, читайте статтю…

Fashion Expert Maxim поділиться з вами цікавими модними порадами.
Яке взуття та аксесуари популярні в цьому та наступних кількох весняно-літніх сезонах; Як правильно поєднувати взуття та аксесуари в одному комплекті; Тренди та акценти в жіночому образі; Який одяг підібрати для щоденних образів та інше


Взуття, сумка, ремінь. Тренди та деталі весна-літо 2024

  • Стиль – сучасний Ретро шик / Ретро класика / Вінтаж 60-70 років
  • Максимальний комфорт, універсальність та елегантна жіночність
  • Жіноче взуття - Сабо, Мюлі, Шльопанці на товстій платформі
  • Натуральні матеріали – замша; гладка та полірована шкіра, пробка
  • Колірна палітра – відтінки нюд, пастель (біж, рудий, кавовий…)
  • Залізна фурнітура кольору металік – бронза, золото, платина, срібло
  • Декор – каміння «стрази», залізні пряжки, застібки, півкільця…
  • Сумки – жорсткі, однотонні, мінімалістичний дизайн, акцент на фурнітурі
  • Ремені – тонкі види на талію для суконь, блуз; поясні види для штанів / джинс

Stylish Set spring summer 2024/Стильний комплект весна-літо 2024

Стильне взуття весна-літо 24/Stylish Shoes SS'24. Жіночі сабо / Жіночі мюлі із закритим мисом, виконані з натуральної замші – тренд 2024. Верх взуття прикрашає оригінальний декор у вигляді функціонального ременя із металевою пряжкою. Стропа ремінця декорована маленьким блискучим камінням «стрази» – модні деталі 2024. Товста, але дуже легка підошва виконана з пробки, поглиблена устілка та підкладка взуття зроблені з натуральної шкіри – ці елементи взуття створять ногам максимальний комфорт під час ходьби.

  • Якщо вам сподобалося це модне взуття, але ви та особа, яка любить темну палітру, тоді зверніть увагу, на нашому сайті ця модель ще представлена у чорному кольорі.

Трендові сабо/мюлі, універсальне та одночасно комфортне взуття. Його з упевненістю можна назвати ідеальним рішенням для повсякденних модних образів влітку.


Стильна жіноча сумка весна-літо 24/Stylish Bag SS'24 виконана з натуральної полірованої шкіри. Елегантний жорсткий аксесуар модного рудого кольору прямокутної форми із закругленими кутками, мінімалістичний дизайн, фурнітура кольору металік – головні акценти, тренд весна-літо 24. Компактна, містка; усередині сумки накладна кишеня зі змійкою; верх сумки має клапан і металевою застібкою; у комплекті є дві зручні ручки – ті деталі, які роблять цю сумку максимально функціональною.

  • Крос боді / Сross body – сумка через плече, має в комплекті довгий ремінець, для тих випадків, коли руки мають бути максимально вільними.

Ще, ця стильна сумка представлена ​​на сайті у ніжному бежевому та класичному чорному кольорі. Вибір за вами!


Стильний жіночий ремінь весна-літо 24 / Stylish Belt SS'24. Аксесуар виконаний із натуральної гладкої шкіри. Якісна металева фурнітура грає роль не просто функціональної застібки, а головного модного акценту в ретро-вінтажному стилі – Trend SS'24. Особливість такого ременя в тому, що його стропа легко і швидко подовжується або зменшується по довжині, її можна одним рухом відрегулювати за обсягом талії та стегон.


Поради від Fashion Expert Maxim

Зверніть увагу! Тренди говорять про те, що модниці в одному образі можуть одночасно одягати по кілька різних ременів на талію. Так образ перетворитися на Fashion Look, і звичайно він виглядатиме оригінально та привабливо

  • Єдине правило! Ремені повинні бути виконані в одному стилі, кольорі (прим. може незначно відрізнятись відтінок стропи, фактура матеріалу)
  • Але! Для того, щоб в образі максимально сконцентрувати увагу на лінію талії або стегон, підберіть спеціально ремені з різним кольором пряжок - бронза, срібло, золото та інші. Акцент в одному образі

Зверніть увагу! Цього сезону, у всіх магазинах Vitto Rossi вперше з'явилася колекція жіночих ременів. Різноманітність моделей неймовірна, класичні варіанти в стилі мінімалізм, двосторонні / двоколірні варіанти з лаковим покриттям, а також модні моделі в ретро-вінтажному стилі 60-70 років, є моделі ременів з модним анімалістичним принтом «Леопард» – Trend SS'24


Stylish Set spring-summer 2024 / Стильний комплект весна-літо 2024

Кожна модниця ставить запитання – «А з чим носити такий стильний, модний комплект 2024, який складається з взуття, сумки та ремінця?»


Fashion Expert Maxim радить…

Зверніть увагу на найпопулярніші види жіночого одягу. Тренди та деталі весна-літо 2024

  • Стилі – ретро класика, елегантний кежуал/комфорт, сучасний вінтаж
  • Колірна палітра – молочна, кавова, беж, пудра, всілякі відтінки нюд
  • Образи однотонні / одяг в одному кольорі, різних відтінків та фактур
  • Тонкі куртки косухи світлої палітри, приталені жакети, м'які піджаки oversize, укорочені тренчі та жилетки в класичному стилі з лацканами та коміром (прим. як на фото)
  • Штани, джинси - труби та палаццо, кюлоти, шорти з манжетами/відворотами
  • Однотонні футболки Oversize, укорочені топи, елегантні блузки та сорочки

Жіночі образи завжди виглядають стильно, модно, оригінально та привабливо, коли в них створені грамотні акценти. Головними акцентами у повсякденному жіночому гардеробі є взуття, сумка та аксесуар у вигляді стильного ременя.


Підберіть собі стильний трендовий комплект, і ваш образ виглядатиме бездоганно.

  • Якщо у вас в гардеробі на один сезон, буде кілька різних варіантів/комплектів, тоді ваш повсякденний образ перетвориться на трендовий Fashion look, а значить, він стане яскравішим та привабливішим!


Залишайтеся з Vitto Rossi, і ваш образ буде бездоганним!