Назад

Вулична мода 2021

Уличная мода 2021

URBAN STYLE 2021 
Урбаністичні джунглі мегаполісу диктують свої правила, які вказують нам на комфорт та щоденну високу динаміку нашого життя. Комфортне взуття посіло гідне місце в нашому гардеробі і це прекрасно! Дизайнери, помітивши цю тенденцію, вирішили прикрасити наші будні, додавши у взуття екстравагантності та модних трендів.  


STREET FASHION 2021
Хто сказав, що гарно одягатися необхідно тілки на вечірку або гламурний захід? Усе наше життя - мікс квесту та танцполу великого мегаполісу. Ми йдемо в лабіринтах міста, пританцьовуючи під індустріальні звуки урбану. Вулична мода стала найголовнішим подіумом, в якому ми - Fashion моделі - демонструємо шик у всій красі, з задоволенням показуємо сеье абсолютно всьому світові. 


Тепер виглядати модно, привабливо, стильно та оригінально можна хоч щодня, надягнувши модне комфортне взуття VITTO ROSSI, яке створить особливий настрій в образі.

STREET FASHION STYLE 2021


Trends 2020 та 2021
, як і будь-які інші тренди, приходять в наше життя мінімум на декілька років. Вони набирають обороти та з кожним новим сезоном стають актуальніше та привабливіше. Взуттєві тренди сезону осінь/зима 2021 - не виняток.


Зверніть увагу! Демісезонне взуття спортивного напряму - кросівки, кеди та снікерси будуть актуальними і в весняно-літній період. Кольорова палітра класична та кежуальна: чорний, білий, жовтий, гірчичний, бронза та декор кольору металік залишатимуться актуальними в осінньо-зимовому сезоні 2021- 2022. 

Представляємо Вашій увазі модні та стильні моделі взуття VITTO ROSSI за привабливими цінами. 

Уличная мода 2021. Фото № 2

Оригінальні кеди виконані з натуральної шкіри. Чорний колір та стильний дизайн цієї моделі створює крутий акцент в чоловічому образі. Дизайнери в цьому взутті поєднали мінімалізм верху та оригінальну підошву, оформлену в модному геометричному напрямі.



Уличная мода 2021. Фото № 3

Кросівки на платформі виконані з натуральної шкіри та текстилю. Білий колір взуття прикрашений  блискучим декором «металік» - тренд 2021, саме він надає парі взуття особливого шарму та лоску. Невеликий підйом підошви в п'яточній частині створить особливий комфорт протягом дня, біла шнурівка ідеально фіксуватиме взуття на ногах. Ваш день буде сповнений комфорту та модного блиску, який особливо актуальний в весняно-літній сезон.

Також на нашому сайті ця модель кросівок представлена в рожевому кольорі.
 



Уличная мода 2921. Фото № 4
Чоловічі кеди спортивного напряму виконані з натуральної шкіри білого кольору, який вважається «класикою» спортивного жанру. Глибока шнурівка дозволяє ідеально фіксувати взуття на ногах. Товста еластична підошва вберігає ноги від вологи, сирості, а також нерівної поверхні грунту. Верх взуття та підошва оформлені в стилі colorblock, котрий поєднує в собі декілька кольорів: білий, коричневий та сірий. Саме кольорові блоки виступають яскравим акцентом цієї пари, це виглядає стильно та оригінально 


Кеди та снікерси білого кольору - це тренд 2021
. Модне рішення для демісезонної прохолодної погоди та ідеальний варіант - для спекотної.



Уличная мода 2021. Фото № 5

Яскраві кросівки на липучках виконані з натуральної шкіри та декору з силікону. Широка стрічка з текстилю жовтого кольору у вигляді шнурка  є стильним акцентом взуття, вона гармонійно виглядає в поєднанні з яскраво-жовтою підошвою. Крупні перебільшено грубі елементи декору взуття - підошва та шнурок-липучка виглядають помітно, яскраво, креативно та привабливо. Особливу увагу дизайнери приділили формі та кольору підошви, яка нагадує справжнє морозиво, вона виконана в стилі Pop-Art, до того ж, як і саме взуття, яскрава та незвичайна. 



Уличная мода 2021. Фото № 6

Модні кросівки-шкарпетки – «sneakers socks». Верхня частина снікерсів виконана зі щільного текстилного трикотажу. Вона нагадує сітчасту шкарпетку, доповнену стильною підошвою. Дизайнери поєднали в одній моделі декілька кольорів: чорний, білий та сірий, їх контрастне поєднання в стилі «Colorblock» виглядає оригінально. Ультрамодні кросівки «шкарпетки» - модні, привабливі та незвичного дизайну. Взуття добре фіксується на ногах. Носити таке взуття - одне задоволення, адже під час ходи відчувається комфортна амортизація.



Уличная мода 2021. Фото № 7

Екстравагантні кросівки з кольоровою підошвою виконані з текстилю та натуральної шкіри. Снікерси мають комбіноване поєднання білого, сірого, чорного та жовтого кольорів. Модні кросівки з яскравими акцентами прикрашені яскравою жовтою підошвою, шнурками. Верх взуття декорований кольоровими смужками та сітчастими вставками, а це комфорт під час тривалих прогулянок. Снікерси мають масивну стійку підошву «Ugly sneakers».Вони дуже легкі та практично не відчуваються на ногах. 



Уличная мода 2021. Фото № 8Стильні комфортні черевики виконані з натурального нубуку. Мінімалістичний дизайн взуття та гарний жовтий колір в стилі «Mono» прикрашені тракторною блискавкою-застібкою кольору металік з масивним замком та написами graffiti style, які розміщені на п'яточній частині тракторної підошви. Така модель кежуального стилю выглядає модно та оригінально, вона вже давно стала «класикою свого жанру». 


На нашому сайті ці стильні черевики представлені ще в двох кольорах: чорному та молочному.

STREET FASHION 2021

Модники гідно оцінять такі Fashion trends 2021. Вони з задоволенням носитимуть таке взуття з джинсами, джогерами, чиносами, вкороченими брюками та навіть шортами в поєданні зі світшотами, худі, longsleeve, футболкою стилю oversize. Верх Fashion look(a) можна доповнити джинсовою курткою, косухою або вітрівкою.

Такі модні та стильні моделі взуття популярні у активних дівчат та хлопців, якібагато часу проводять на ногах, чий образ життя активний та дуже захопливий.

  • Час мега SALE 2021 настав.

  • Зверніть увагу! Придбавши взуття зараз, Ви зробите інвестицію в Ваш модний гардероб. 


Підказка! Взуття багато не буває, буває маленька шафа…

Будьте стильними та модними разом з VITTO ROSSI