Назад

Подарунки коханим на Valentine's Day 2021

Valentine's Day 2021 & VITTO ROSSI

Valentine's Day 2021 & VITTO ROSSI

День Святого Валентина – свято кохання та романтики, яке святкують 14 лютого у всьому світі і, звісно ж, в Україні. Цього дня закохані обмінюются ніжними привітаннями та пам'ятними подарунками.

Як приємно в цей день отримати лист-«Валентинку», квіти або подарунок з рук своєї коханої половинки. Ці позитивні емоції, які неможливо ні з чим порівняти, надають крила та відчуття щастя, невагомості та польоту. Романтика, метелики в животі, це саме ті відчуття, які відчуває закохана людина.
  

Valentine's Day 2021 & VITTO ROSSI


Трохи історії.

Згідно легенді римський імператор Клавдій II прийшов до думки, що самотній чоловік, необтяжений дружиною та сім'єю, краще буде змагатися на полі бою на славу Цезаря, та заборонив чоловікам одружуватися, а жінкам та дівчатам - выходити заміж за коханих чоловіків. Але був такий лікар та священник Валентин, який співчував закоханим і таємно від усіх під прихистком ночі освячував одруження чоловіків та жінок.


Походження «Валентинки»
«Валентинка» - листівка у формі серця з любовним побажанням. Як вона виникла? Лікар та священник Валентин і сам був захоний, тому написав листа своїй коханій, оформивши його у формі серця. Так і з'явилась найперша «валентинка», яка стала доброю традицією усіх закоханих.

 

Якщо ви бажаєте, щоб Ваш подарунок тривалий час радував вашу кохану половинку, подаруйте те, що часто буде разом з коханим, що зігріватиме та радуватиме в ті самі хвилини розлуки та довгі години очікування...

Valentine's Day 2021 & VITTO ROSSI . Фото № 1


Блискучі яскраві туфлі лодочки на високій шпильці
давно вже стали класикою жіночого гардеробу. І щоразу вони зводять з розуму як жіночу, так і чоловічу аудиторію. Побачивши хоч раз дівчину в такому взутті, можна з впевненістю сказати, що їх власниця зухвала та модна леді. Таке взуття створює нотку сексу в жіночому образі, а їх власниця не просто приваблює увагу, вона прив'язує погляди усіх. Ці лодочки можна носити абсолютно зі всіма речами класичного та кежуального гардеробу, і навіть з речами спортивного напряму (бажано без яскраво-вираженого брендингу).




Подарки любимым на Valentine's Day 2021. Фото № 2


Модні туфлі дербі
стали невід'ємною частиною чоловічого гардеробу. Взуття зі шнуруванням виглядає стильно та елегантно, а ще шнурки дозволяють ідеално зафіксувати взуття на ногах  чоловіків як з низьким, так і з високим підйомом стопи. Цікаве тиснення та коричневий колір роблять це взуття привабливим, універсальним та практичним для носіння. Вони виглядають оригінально як з класичним костюмом, так і з джинсами.



Подарки любимым на Valentine's Day 2021, Фото № 3


Жіночі ботильйони жовтого кольору виглядають стилно та стримано. Природня палітра виглядає оригінально та незвично, але в цьому і є їх фішка. Ідеална альтернатива класичної кольорової гами. Мінімалізм в декорі та витонченість форми є невід'ємною складовою цієї прекрасної моделі взуття. Модний колір та стійкі підбори оздоблені шкірою - хіти 2021. Вони ідеально прилягають до ноги на підйомі стопи, що дозволяє їх надягати як з сукнею, так і з джинсами або брюками

Для прихильниць стриманої палітри ця чудова пара представлена на нашому сайті ще в двох варіантах - чорному та сірому кольорах. 



Подарки любимым на Valentine's Day 2021. Фото № 4


Чоловічі туфлі дербі з модним декором у вигляді брогування . Полірована фактура шкіра та оригінальний декор створили цьому взуттю стильний акцент. Стиль та комфорт - ось складові, яким відповідає ця пара, і це саме ті фактори, на які звертає увагу майже кожен чоловік. Така модел взуття стане незамінною в чоловічому гардеробі і все тому, що її легко можна надягти з класичними брюками або трохи вкороченими джинсами.



Подарки любимым на Valentine's Day 2021. Фото № 5


Модні чоботи ботфорти з анімалістичним принтом «Crocco». Витончений мис доповнює висока тонка шпилька. Така модель взуття для справжньої Fashion lady – міської хижачки, яка любить стримані та оригінальні акценти, наприклад, у вигляді тиснення, яке прикрашає усю поверхню взуття. Універсальний колір та форма взуття дозволяють їх надягати з будь-якими речами класичного та повсякденного одягу.



Подарки любимым на Valentine's Day 2021. Фото № 6


Стильні витончені ботильйони для ніжної та елегантної дівчини. Особливий лоск, який прикрашає взуття, створює відчуття свята. Така чудова модель створить в образі особливий настрій, а витончена форма взуття, яка прилягає по нозі, створить в образі нотку тендітності та сексуальності, а це саме ті фактори, які присутні в будь-якій жінці і вони ж дуже сильно приваблюють чоловічу аудиторію. Модні стійкі підбори стовпчики дозволяють своїй модниці почуватись впевнено в кожному кроці. Пальто та джинси - вибір за вами, головне те, як ви будете виглядати та почуватись в цьому взутті.



Подарки любимым на Valentine's Day 2021. Фото № 7

Чоловічі класичні черевики - один з головних атрибутів чоловіка в прохолодну пору року. Так за що ж чоловіки надають перевагу таким стильним черевикам? Відсутність шнурівки та наявність застібки блискавки - це той самий комфорт. Мінімалістичний дизайн, чорний колір та елегантна форма ідеально поєднуються з джинсами та брюками, курткою та пальто класичного та кежуального стилю одягу. 



Подарки любимым на Valentine's Day 2021, Фото № 8


Класична сумка стилю Shopper – ідеальне рішення для повсякденного гардеробу, дозволить вам мати все найнеобхідніше з собою М'яка форма та подовжені ручки дадуть можливість носити її на плечі, звільнивши ваші гарні ручки для презентації модного манікюру. Універсальний дизайн, модний та практичний чорний колір роблять цю модель сумки особливою та оригінальною.

Обратите внимание! На нашем сайте в разделе женских аксессуаров  представлено большое количество модных и стильных женских сумок. Увидев один раз такой выбор, Вы точно не останетесь равнодушны и точно не сдержитесь, выбрав как минимум один из представленных вариантов. Хорошего выбора.



Valentine's Day 2021 & VITTO ROSSI


Бажаємо вам романтичних відносин і, звичайно ж, метеликів у животі, гарного настрою  та вдалих покупок! Нехай ваше свято кохання буде наповнене ніжними почуттями, яскравими та незабутніми моментами.


Кохайте та будьте кохані, а ще будьте стильними та модними разом з VITTO ROSSI 

Щасливого свята «Valentine's Day 2021».