Назад

ТОП-5 жіночих лоферів

Автор статті   Fashion Expert Maxim

Must Have осіннього гардероба - модні жіночі лофери 2024. Найчастіше таке взуття виконане з натуральної шкіри або замші. Підошва у таких туфель може бути двох типів – тонка елегантна, або масивна з протектором, але обидві підошви мають акцент на підборах. Такі лофери бувають двох видів:

  • повністю однотонні моделі лоферів, виконані у стилі «Моно»
  • моделі лоферів, у яких підошва контрастного кольору – верх взуття темний, а підошва світла

Головною ДНК універсальних жіночих лоферів є мінімалістичний дизайн, універсальна палітра, натуральні матеріали, максимальний комфорт.

Усі світові дизайнери та стилісти віддають перевагу базовим моделям лоферів, адже саме вони є базою жіночого гардероба у кежуальному та класичному стилі.

Все частіше, наші клієнти запитують нас: - «Яке осіннє взуття зараз у моді?», «Яке взуття вибрати для стоячої роботи?», «Яке взуття вибрати для роботи на ногах?», «Яке вибрати взуття під штани жіночі?»


Fashion Expert Maxim радить…

  • Якщо ви бажаєте урізноманітнити свій гардероб, внести до нього комфорт та мобільність, оригінальний стиль та модний акцент, обов'язково у вашому повсякденному гардеробі повинні бути лофери пастельної та чорної палітри
  • Також раджу урізноманітнити гардероб лоферами природної палітри: рудого, коричневого кольорів і відтінків, адже саме вони є модними трендовими кольорами сезону осінь-зима 24.

Лофери в таких кольорах та відтінках, доповнять ваш повсякденний образ, створять у ньому привабливий акцент, а також зроблять із базового образу оригінальний Fashion Look 24


Універсальні лофери на кожен день / жіночі туфлі на кожен день

  • Пастельна, природна та темна палітра
  • Кольори – беж, рудий, коричневий, чорний
  • Матеріали – натуральна шкіра, замша
  • Стилі – мінімалізм, кежуал, нео класика
  • Універсальність, комфорт та практичність

Vitto Rossi. Види жіночих лоферів - осінь 2024

Жіночі пені лофери виготовлені з натуральної полірованої шкіри. На підйомі взуття в прорізі розташований особливий модний декор у ретро вінтажному стилі – монетка «Penny». Підошва у взутті «товста», лита з великим протектором – тренд 24. Вона виконана із спеціального матеріалу EVA, дуже легка, ноги в такому взутті не втомлюватимуться.

  • Рудий, беж/нюд, універсальний базовий колір взуття є бестселером жіночого повсякденного гардероба, тому що його легко та швидко поєднувати з будь-яким кольором одягу. А ще таке взуття в теплий період можна носити на босу ногу (як на фото) / зі слідками / зі шкарпетками.

Жіночі лофери виготовлені з натуральної замші. Взуття без декору, має злегка звужений мис, виглядає стильно, стримано та елегантно. Верх взуття м'який, еластичний, приємний на тактильні відчуття, таке взуття можна носити на босу ногу/зі слідками. Модним завершенням цих лоферів з упевненістю можна назвати підошву коричневого кольору – тренд 24. Підошва не груба, еластична з невисоким стійким підбором, ідеальне рішення, яке створить ногам максимальний комфорт.

  • Взуття у чорному кольорі завжди виглядає стильно, стримано та елегантно. Вона універсальна і практична, її легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, а також її легко і швидко доглядати.

Жіночі лофери виготовлені з натуральної еластичної замші. Взуття однотонне в стилі «Моно», повністю виконане в коричневому кольорі – тренд 24. Лофери злегка звуженої форми, мінімалістичні – не мають декору, виглядають стильно, стримано та елегантно. Підкладка взуття максимально комфортна, вона виконана з натуральної шкіри, таке взуття можна носити як на босу ногу, так і зі слідками. Підошва тонка, щільна, але водночас еластична, з невисоким стійким підбором, створить максимальний комфорт ногам протягом усього дня.

  • Взуття коричневого кольору завжди виглядає стильно та привабливо, воно ідеально поєднується з різними кольорами одягу: беж, рудий, бірюза, жовтий, рожевий, білий, чорний та інші. А ще цей колір ідеально поєднується з всілякими відтінками синього кольору.

Жіночі лофери виготовлені з натуральної полірованої шкіри. Верх взуття на підйомі прикрашений стильним декором. Підошва у взутті «груба», лита з великим протектором – тренд 24. Вона виглядає масивно, але насправді легка, тому що виконана із спеціального матеріалу EVA. У такому взутті ваші ноги не будуть втомлюватися, а також відчувати нерівності асфальту і всілякі камінці.

  • Універсальний чорний колір взуття є базою жіночого повсякденного гардероба в кежуальному та класичному стилі. Взуття у такому кольорі завжди виглядає стильно, стримано та елегантно.

Жіночі модні лофери виготовлені з натуральної замші. Взуття виконане у коричневому кольорі – тренд 24. Підйом лоферів прикрашений стильним декором – шнурки з металевим золотим декором. Також у комплекті йде ще один знімний декор – стильні «tassels/пензлики». Взуття виглядає стильно, оригінально та привабливо. Підошва, лита з акцентом на підборах, дозволить носити це взуття не лише з джинсами, а й зі штанами. Вона еластична, виготовлена з якісного матеріалу ПУ.

  • Природна та кежуальна палітра коричневого кольору виглядає оригінально. Її плюс у тому, що вона ідеально міксується з різними кольорами одягу, доповнює образ, створюючи стильний акцент.

Fashion Expert Maxim радить…

Таке взуття обов'язково має бути в гардеробі кожної жінки. Ви запитаєте – «Чому?»

Тому що ці лофери максимально зручні та комфортні, вони ідеально підходять для роботи, міських динамічних буднів та відпочинку на прогулянці. Вони універсальні за дизайном і палітрою кольорів, їх легко і швидко поєднувати з будь-яким кольором одягу в кежуальному і класичному стилі. Тому таке взуття і називають "Базою жіночого повсякденного гардероба".


Бажаєте відчувати максимальний комфорт, мати свій оригінальний стиль, бути в тренді, тоді урізноманітніть свій повсякденний гардероб парою модних лоферів від Vitto Rossi.