Назад

Взуття. Весна-літо 2024

Автор статті   Fashion Expert Maxim


Взуття. Нова колекція 2024/Shoes. Spring Summer 2024 року.

Взуття в класичному стилі дуже популярне в Україні та в усьому світі. Воно подобається багатьом людям за мінімалістичний дизайн, елегантність, лаконічність форм, стриманість або навпаки яскравість палітри кольорів. Таке взуття легко доповнить базовий чи святковий образ, а в деяких випадках створить у ньому цікавий та привабливий акцент. Ідеально підходить для роботи, різних заходів у яких є формальний дрес-код у класичному та кежуальному напрямку. Багато людей віддають перевагу одягу та взуттю в елегантному стилі, тому що вони їм дуже подобаються.

Зверніть увагу на:

  • Різноманітність представлених моделей взуття у класичному стилі нової жіночої та чоловічої колекції, весна-літо 2024. Я впевнений, кожен з вас зможе знайти для себе ту модель, яка буде відповідати всім вашим індивідуальним запитам.
  • Особливу увагу зверніть на палітру кольорів нової класичної колекції 2024. Вона різноманітна, від стриманих кольорів, до яскравих трендових.
  • Натуральні матеріали, з яких виконана нова колекція взуття: гладка, мережевна, тиснена, з анімалістичним з принтом, блискуча шкіра з лаковим покриттям, замша та ін.


Vitto Rossi. Модне класичне взуття, сезон весна-літо 2024

Туфлі човники, весна-літо 2024 року. Взуття в класичному стилі. Навіть якщо жінка віддає перевагу взуття лінії комфорт, у неї в гардеробі обов'язково має бути хоч одна пара класичного взуття . Жіночий образ у човниках виглядає елегантно, витончено, жіночно, сексапільно, модно та привабливо. Сучасні технології дозволили створити класичні туфлі на підборах дуже зручними. Це змогло статися завдяки спеціальним амортизуючим устілкам, які дозволяють відчувати максимальний комфорт у кожному кроці.


Цікаві лайфхаки

  • «Човники» на високому підборі, візуально подовжують жіночі ніжки (рівно на висоту підбору)
  • «Човники» з відкритим мисом / Open Toe, дозволяють ніжкам «дихати» в саму спекотну погоду, а також відкривають всім навколишнім ідеальний педикюр
  • «Човники» з подовженим закритим мисом трикутної форми, роблять образ витонченим та елегантним


У новій колекції взуття, туфлі «Човники» представлені у різних варіантах
. Зверніть увагу на різноманітність колірної палітри, різноманітність декору, і звичайно модифікацію різних модних підборів - шпилька, чарка, стовпчик, трендові фігурні підбори геометричної форми, асиметричної форми підбори, декоровані варіанти каміннями-стразами, а також незвичайні дизайнерські варіанти в стилі фентезі – каблук "вузол" та ін.



Чоловічі туфлі лофери, весна-літо 2024 року. Таку модель взуття можна з упевненістю назвати «Must have» чоловічого гардеробу. Оригінальні туфлі виглядають стильно, лаконічно та стримано. Особливе ДНК такого взуття полягає в тому, що ці туфлі «Лофери» не мають шнурівки / взагалі не мають застібки. А ще, таке взуття максимально комфортне, тому воно дуже подобається чоловікам.

  • Туфлі «Лофери» виготовлені з натуральної гладкої шкіри. Такі моделі можна носити як з класичним, так і з повсякденним кежуальним гардеробом одягу: піджак, штани зі стрілками, штани чінос, лляні та бавовняні моделі, і, звичайно ж, джинси.
  • Туфлі «Лофери» виконані із замші та нубуку. Такі моделі носять із повсякденним кежуальним гардеробом: джинси, лляні та бавовняні моделі штанів, чинос, укорочені моделі штанів (коли видно щиколотки ніг), шорти, які можуть бути з манжетами або без них.

У новій чоловічій колекції взуття, лофери представлені в класичній, кежуальній/природній та пастельній палітрі, а саме в таких кольорах – чорний, синій, блакитний, коричневий, світло-коричневий, хакі, зелений, беж та рудий.


Нова колекція сезону весна-літо 2024 року виконана з натуральних та сучасних матеріалів. Під час створення взуття використано найактуальніші технології та обладнання. Кожна модель взуття має свій стиль, колір та відтінок, декор, а також тренд, якому вона відповідає.




Вибирайте Vitto Rossi, будьте у тренді, та відчувайте максимальний комфорт