Назад

Нова колекція весна-літо 2024

Автор статті Fashion Expert Maxim

Вільні та стильні господарі часу… Бренд Vitto Rossi черпає натхнення для створення нових стилів та форм у безмежній жазі сучасних людей керувати власним часом. Наша нова колекція сфокусована на головній ідеї свободи, де кожен та кожна з вас обирає власний ритм життя. Ми разом з вами вийшли за рамки звичного та показали нові, зручні рішення для прогресивного сьогодення


Ми не випадково обрали для нашої колекції саме цю локацію, адже коворкінг має в собі дещо більше, ніж просто декорації. Даний робочий простір — це атмосферне середовище, де кожен може відчути себе власником свого часу. Світлини відображають неймовірні образи, що підкреслюють свободу особистості. Моделі взуття і сумок стають віддзеркаленням гнучкості та практичності. Вони перетворюють буденність на окремий стильний штрих, підкреслюючи все найкраще, що може бути у кожному дні

Жіночі лофери, впевнено можна назвати must have повсякденного гардеробу. Універсальна та одночасно комфортна модель ідеально підходить для повсякденного гардеробу, а саме для роботи та, звичайно ж, відпочинку. Представлені моделі в новій колекції весна-літо 2024 настільки оригінальні і привабливі, що зробити вибір буде не просто, але я впевнений, що ви його зробите із задоволенням. Моделі представлені в різних матеріалах: гладка та натуральна лакована шкіра, замша та навіть текстиль. Кольорова палітра лоферів, види підошв та декору настільки різноманітні, що навіть найвибагливіша леді, із задоволенням знайде для себе ідеальну пару лоферів.
  • У новій весняно-літній колекції 2024, деякі моделі лоферів мають велику кількість кольорів та відтінків. Підібравши взуття за формою, матеріалом, підошвою, декором, вам залишиться зупинити свій вибір на улюбленому, практичному, універсальному або трендовому кольорі взуття. Різноманітність жіночих лоферів дозволить вибрати таку модель, яка буде відповідати всім вашим запитам.

У новій колекції представлені стильні чоловічі кеди, які виготовлені з таких матеріалів як натуральна шкіра, замша, нубук і навіть текстиль. Всі моделі мають рівну, плоску підошву в колір верху взуття або світлих відтінків, а також двокольорові варіанти. Все взуття на ногах фіксується за допомогою шнурків. Колірна палітра взуття дуже різноманітна. Кеди представлені в різноманітній палітрі кольорів: насичено класична гама – чорний, темно-синій, темно-коричневий, темно-бордовий; природна кежуальна та пастельна гама – світло-коричневий, світло-синій, світло-сірий, світло-зелений, бежевий, хакі; світлій палітрі – білий та молочний.
  • Кожен чоловік зможе підібрати собі ідеальний варіант взуття з такого різноманіття представлених моделей - зосередивши свою увагу на матеріалі, палітрі кольорів і звичайно ж комфортних відчуттях, використовуючи таке взуття для роботи, піших прогулянках і звичайно ж відпочинку

Нова колекція жіночих кед сезону весна-літо 2024 року максимально різноманітна. Кожна модель взуття виглядає - модно, яскраво, стильно, жіночно, стримано, елегантно та дуже привабливо, а ще оригінально та привабливо, незалежно від її кольору та декору. Є кеди, які виконані в стилі мінімалізм, однотонні без декору, або навпаки, максимально яскраві в стилі колор блок, усіяні камінням-стразами, заклепками, шипами та іншим оригінальним декором. Шкіра кольору металік, кислотна палітра, прозора сітка та мереживо, різні анімалістичні принти та ін.
  • Популярність взуття у спортивному стилі підкорила весь світ. Кожна дівчина та жінка незалежно від віку та стилю одягу, має у своєму гардеробі, хоч одну пару взуття у такому стилі. Кеди стали невід'ємною частиною повсякденного образу людини. У наш час кеди носять не лише зі спортивним костюмом, джинсами, а й сучасним класичним гардеробом речей: піджак, штани, спідниці, сорочки та ін.

Ми точно знаємо, що сучасні люди — це вільні та стильні господарі часу, і нові творіння Vitto Rossi розповідають саме про це. Ми пірнули в захопливі глибини творчості і винесли з них нові цінності, яких вимагає сучасність. Ми вклали пластичність та енергію самостійності в кожну деталь. Ми зробили все, щоб ви відчували себе господарями світу, який живе у ваших серцях

Взуття гідно займає перше місце в гардеробі кожної дівчини. Можна з упевненістю сказати так - "Кожна модель взуття сезону весна-літо 2024, це прикраса для вашого повсякденного гардеробу", незалежно від того, який ви зробите вибір. Головне, що взуття створить у Вашому образі оригінальний та привабливий акцент. Яскраві деталі та декор 2024, зроблять ваш повсякденний базовий чи робочий образ стильним та трендовим.


Вам залишилося зробити свій вибір у будь-якому нашому магазині, або на офіційному сайті бренду Vitto Rossi


Залишайтеся з нами, будьте у тренді, відчувайте комфорт у кожному кроці!