Назад

Чоловічий образ весна-літо 2021

Mans look SPRING-SUMMER 2021


Чоловічий образ 2021
- стильний та еклектичний. Дизайнери заміксували різні стилі та кольори в одному аутфіті, зберігши чоловічий характер, додавши в нього трохи вальяжності та 100% комфорту. Такий сучасний денді великого мегаполісу, в душі романтик, котрий у вільний час гуляє в парку або виїжджає за місто разом з коханою половинкою, родиною, друзями для того, щоб «змінити картинку» та насолодитися справжнім аутсайдом, отримати заряд сонця, позитивних емоцій, які будуть його надихати протягом всього робочого тижня.

Модний аутфіт 2021 складається з базових речей класичної та пастельної палітри: синій та сірий різних відтінків, бежевий та білий. Чоловічий образ складається зі зручних речей кежуального стилю: легкий піджак, сорочка або футболка, злегка вкорочені брюки чиноси або джинси, які доповнені модним взуттям бренду VITTO ROSSI.


VITTO ROSSI MANS SHOES - 2021


FASHION TRENDS, ДЕТАЛІ, ДЕКОР ТА КОЛЬОРОВА ПАЛІТРА  ЧОЛОВІЧОГО ВЗУТТЯ SS 21

  • Стилі: NEO Classic, Casual, Sport Сhic та Vintage
  • Види взуття: туфлі броги, лофери, кросівки з масивною підошвою.
  • Форма взуття лаконічна
  • Білий колір - тренд 2021
  • Супутні кольори сезону: синій колір та його відтінки, коричневий та чорний
  • Тренд 2021 – мікс фактур, кольорів
  • Декор – фурнітура кольору металік, патина, перфорація, рант контрастного кольору
  • Застібка – шнурівка та еластичні резинки
  • Матеріали: натуральна шкіра, нубук 


БРЕНД  VITTO ROSSI  ПРЕДСТАВЛЯЄ ВАШІЙ УВАЗІ СТИЛЬНЕ ЧОЛОВІЧЕ ВЗУТТЯ SS 21

Модные туфли броги 2021. Фото № 1


Модні туфлі броги
виконані з натуральної гладкої та мерейної шкіри, таке взуття виглядає стильно та привабливо. Туфлі коричневого кольору завжди виглядають дорого та презентабельно з будь-яким кольором одягу. Оригінальним декором та відмінною ознакою цієї пари є відрізний мис «W-образної форми», малюнок-медальйон, розташований на ньому і, звичайно ж, перфорація, якою прикрашені туфлі. Дизайнери вирішили посилити вінтажний ефект, прикрасивши мис, шви та задник взуття декором патина, затемнивши ці деталі. Взуття отримало особливий лоск з фінішним блиском. Дивлячись на цю унікальну пару, складається таке враження, що в ній збереглась частинка історії англійского стилю. Еластична підошва з низькими підборами створюють особливо комфортні відчуття під час ходи. b>Це саме та пара, яка стане модним акцентом у вашому образі2021.

Ті, кому буде недостатньо коричневого кольору, на нашому сайті ці модні туфлі представлені також в синьому та чорному кольорах.



 Стильные туфли лоферы 2021. Фото № 2


Стильні туфлі лофери
виконані з натуральної шкіри. Мерейна шкіра з натуралним природнім малюнком виглядає дорого та презентабельно. Взуття без підкладки м'яке та еластичне, його можна носити на босу ногу. Під час ходи воно створює особливі зручні відчуття на нозі, а це той самий комфорт, який так цінують всі чоловіки. Зверніть увагу! Цікавим декором оздоблено підйом взуття у вигляді плетеного канату та фурнітури кольору металік. Лофери чорного кольору повсякденні, практичні та універсальні, їх можна надягти як з джинсами, так і з брюками.

Тим, хто носить взуття іншого кольору, на нашому сайті представлені ці стильні лофери в коричневому кольорі з ефектом дорогої патини.


Стильный ремень

Зверніть увагу! Чоловічий образ доповнений стильним класичним ременем чорного кольору, яскравим акцентом якого слугує оригінальна форма пряжки кольору металік, фактурна шкіра стропи та елегантний брендинг «VR» - статус завжди виглядає стильно, стримано та презентабельно!

Цей стильний ремінь також представлений на нашому сайті в синьому кольорі.  



Туфли комфорт 2021. Фото № 3


Туфлі комфорт
виконані з натуральної мерейної шкіри. Дизайнери поєднали в одній моделі мокасини та туфлі, створивши унікальний вид взуття. Взуття темно-синього кольору завжди виглядає стильно, стримано та дорого, а ще воно практичне. Стриманим, але оригінальним декором слугують декілка елементів взуття: мерейна шкіра з природнім малюнком, тиснення на п'яточній частині з написом у вигляді брендингу VITO ROSSI, а ще манжет з оригінальною перфорацією «сітка». Шнурки дозволять зафіксувати туфлі, як з високим, так і з низким підйомом ноги. Зверніть увагу! Ідеальним доповненням стала підошва спортивного напряму, виконана з еластичної гуми – 100% комфорт протягом всього дня. Втома - це не про нас!

Для тих чоловіків, яким подобається  шкіра з матовим покриттям (эфектом димки), ця пара представлена на нашому сайті в синьому універсальному кольорі з натуральної шкіри - нубук. 



Стильные кеды 2021. Фото № 4


Стильні кеди 
з натуральної шкіри білого кольору – ідеальне рішення для літнього гардеробу. Білий колір, дихаючий матеріал, з якого виконане взуття - запорука комфорту в спекотні дні. Рант та лінія на підошві чорного кольору – декор, який створює стильний акцент в цих кедах. Зовнішня «петля», яка розташована на заднику взуття, допоможе легко та швидко надягти взуття. Глибока шнурівка ідеально зафіксує взуття на ногах практично з будь-яким підйомом ноги. Язичок взуття декорирований написом бренду Vitto Rossi у вигляді нашивки. Товста масивна підошва та білий колір взуття - тренд 2021. В такому взутті можна проводити час, як в місті, так і за його межами, незалежно від погоди - дощ за вікном або яскраве сонце…

 

На нашому сайті ці стильні кеди також представлені в модному чорному кольорі. Вибір за Вами.


MENS LOOK SPRING-SUMMER 2021


Виглядати стильно, дорого, модно та оригінально – так легко! Надягніть одяг кежуального або класичного  напряму стриманої кольорової палітри та обов'язково доповніть образ новою парою взуття бренду VITTO ROSSI.

Дизайнери та стилісти радять додати в повсякденний образ модне взуття, яке створить стильний акцент, а також той самий комфорт, який актульний щодня в чоловічій аудиторії.


Чоловічий образ 2021 від бренду VITTO ROSSI модний та стильний. Кожен може підібрати для себе таку модель, яка відповідатиме вашим вподобанням.


Будьте стильними, модними та оригінальними.
  
Ваш бренд VITTO ROSSI.