Назад

Щасливих свят - HAPPY HOLIDAYS 2021 !

Счастливых праздников - HAPPY HOLIDAYS 2021!

Бажаємо Вам щасливих свят - HAPPY HOLIDAYS 2021!. На початку нового року погодп порадувала нас довгоочікуваним снігом, відчуття щастя та зимових свят суттєво посилилось. Насолоджуватися цими прекрасними днями можна в домашніх обставинах,  святкуючи в колі рідних та близьких, в офісі з колегами або на прогулянці з коханими та друзями, відчуваючи себе затишно в будь-яких обставинах. Адже це той самий казковий настрій, який приходить з появою першого снігу та легкої прохолоди.

Зимова пора - чудовий час року для того, щоб оновити свій гардероб, купити собі нову пару взуття за приємною ціною або зробити подарунок своїм близьким. І хоча під час локдауну усі магазини зачинені, у нас є можливість замовити улюблену пару взуття або аксесуарів в інтернет магазині VITTO ROSSI, продовжуючи насолоджуватися цими прекрасними днями.

HAPPY HOLIDAYS 2021

Тренди взуття: стилі та декор, які популярні у 2021 році

  • Стиль: модна класика, стильний кежуал та mono мінімалізм
  • Актуальні кольори: червоний, чорний, беж, коричневий, світло-сірий, молочний та пастель
  • Жіноче взуття: уги, мокасини на хутрі, ботильйони, туфлі-лодочки
  • Чоловіче взуття: черевики челсі та броги
  • Підбори: стовпчик, цеглинка, шпилька
  • Підошва: класична елегантна, платформа з протектором
  • Матеріл верху: замша, лак та мерейна шкіра
  • Декор: камінці «стеклярус», фурнітура металік – брендинг, брогування
  • Graffiti style – брендинг

Представляємо Вашій увазі модне взуття VITTO ROSSI 2021

Яркие блестящие туфли лодочки. Фото № 1

Яскраві та блискучі туфлі лодочки прикрашені розсипом камінців. Взуття червоної палітри називають по-різному: привабливе, манливе та сексуальне. В амплуа Fashion lady червоний колір створить модний та потрібний акцент. Ця модель настільки гарна, що від їх власниці неможливо буде відвести погляд. Вона завжди буде в центрі уваги.

Стилісти радять взуття червоного кольору надягати з контрастними класичними та нейтральними кольорами одягу. Наприклад, з чорним, білим, синім, сірим та, звичайно ж, пастельною палітрою беж, тоді взуття  виглядатиме оригінально та виграшно, створюючи акцент в образі.


Оригинальные угги. Фото № 2

Оригінальні уги виконані з натуральної замші світло-сірої палітри. Взуття декороване контрастною деталлю в стилі Graffiti - лого бренду VITTO ROSSI. Найкомфортніше та найзручніше взуття в прохолодну пору року. В жіночому гардеробі світло-сіра гамма взуття стала дуже популярною саме в зимовий період. Яскравий контраст в образі буде, якщо надягти цю пару під одяг темних кольорів, та модний Total look, якщо надягти під одяг ідентичного кольору. Стилісти та дизайнери говорять нам про те, що уги можна носити практично з будь-яким стилем одягу, ну звичайно крім ділового дрес-коду.

На нашому сайті ці оригінальні уги представлені ще в трьох різних кольорах: сірому, чорному та рудому. Кожна дівчина, якій подобаються уги, може підібрати собі індивідуально один з представлених кольорів, доповнивши свій гардероб універсальним кольором, або зробить в своєму образі стильний акцент, наприклад, за допомогою рудого або світло-сірого кольору.


Стильные ботильоны. Фото № 3

Стильні ботильйони чорного кольору виглядають оригінально. Мінімалістичний дизайн та лаконічна форма взуття дозволяють своїй власниці надягти це взуття як під класичний, так і під кежуальний стиль одягу - в будь-якому випадку воно ідеально виглядатиме на всі 100 відсотків з будь-яким з цих напрямів. Дизайнери поєднали в одній моделі взуття витонченість та комфорт плюс лаковане покриття, яке створює особливий модний лоск.

Взуття чорного кольору універсальне та привабливе. Блискуче лаковане покриття захищає взуття від намокання. Легкий догляд та моментальний блиск. Fashion lady зможе надягти його під будь-який колір одягу, при цьому виглядати стильно, модно та блискуче.


Модные женские мокасины. Фото №4

Модні жіночі мокасини виконані з натуральної шкіри золотого кольору. Взуття прикрашене блискучою фурнітурою з брендингом «VR». Ця стильна модуль для тих модних дівчат, яким подрбається нестандартний підхід, яскравий декор та комфортний затишок - в мокасинах можна виглядати Fashion lady! Дизайнери радять носити таку пару на босу ногу в офіс тим, хто керує автомобілем та, звичайно ж, вдома.

Настільки комфортне та зручне взуття, що багато дизайнерів вже декілька сезонів показують мокасини в своїх зимових колекціях взуття.

Зверніть увагу! Модний бренд VITTO ROSSI представляє на нашому сайті лінію модних мокасин з хутряним підкладом з натуральної шкіри та замші: золото, срібло, рудий та чорний колір. Обирайте той колір, який вам подобається найбільше. Або декілька… 


Стильные мужские ботинки, Фото № 5

Стильні чоловічі черевики «челсі» виконані з натуральної шкіри та замші. Оригінальним декором слугує поєднання полірованої шкіри та матової замші. А ще вони декоровані нескрізною перфорацією та рельєфними швами. Таке стильне взуття додасть чоловікові особливого статусу. Ці черевики можна носити як з класичним, так і з кежуальним напрямом, а натуральна хутряна підкладка зігріє в холодну пору року.

Для тих чоловіків, яким подобається взуття не тільки чорного кольору, ці стильні черевики представлені на нашому сайті ще і в благородному коричневому кольорі. Зверніть увагу, наскільки колір змінює сприйняття взуття, таке відчуття, що це абсолютно інша модель! 


HAPPY HOLIDAYS 2021


Бажаємо Вам модного та стильного року, гарного настрою  та вдалих придбань! Нехай ваше свято життя буде наповнене яскравими подіями, які прикрасять ваше життя та внесуть в неї багато затишку та щасливих свят «HAPPY HOLIDAYS 2021».

 

 

Будьте стильними та модними разом з VITTO ROSSI 

Щасливих свят «HAPPY HOLIDAYS 2021»