Назад

Merry Christmas 2021! Щасливого Різдва!

Merry Christmas 2021! Счастливого Рождества!

Різдво «Merry Christmas» – один з чудових сімейних свят. Увесь світ, в тому числі й Україна, святкує прекрасні події в сімейному або в колі друзів. Затишні обставини трохи розслаблює, але в той же час ніхто не може заборонити створити для себе та своїх близьких Fashion Christmas look 2021,  який радуватиме вас та ваших близьких, створюючи особливий настрій в цей прекрасний день та після, адже зимові свята не завершуються. Вони в самому розпалі. 



Креатив сьогодні означає бути модним
, стильним та оригінальним навіть в домашній атмосфері. Ніхто не відміняв святковий стіл, модний образ та танці. Влаштуйте HOME PARTY. Святкове життя прекрасне в будь-якому прояві. 



Модний бренд VITTO ROSSI
пропонує вам зануритися у світ казки, свята та чудового настрою, яке створюватиме особливу святкову атмосферу в цей прекрасний час. 


Fashion 2021

ТРЕНДИ ВЗУТТЯ 2021

  • Стилі: Fashion Classic, Stylish Casual, Sporty Chic style
  • Поєднання одягу та взуття у «Сolor block style»
  • Жіночна елегантність та брутальність
  • Мінімалізм, універсальність та комфорт
  • Класична палітра: червоний, чорний
  • Модна кежуальна гамма: рудий, беж «Nude»
  • Women shoes – туфлі лодочки, черевики комфорт, уги
  • Заокруглений, загострений або злегка квадратний мис взуття
  • Стійкі підбори - «стовпчик», обтяжка шкірою
  • Фактурна структура підошви
  • Підошва: елегантна класична або платформа
  • Декор: хутро та хутряна оторочка «кант», ланцюжки, пряжки.
  • Мікс гладкої та лакованої шкіри в одній моделі взуття

Пропонуємо вашій увазі святкові образи від VITTO ROSSI 
Яркие туфли лодочки.. Фото № 1

Christmas gold- різдвяне золото. Особливий настрій та тепло в цей святковий день дає нам прекрасне відчуття радості та щастя. Золото - це сонячне тепло, яке зігріває зсередини романтичну особу.
  

Стильний мінімалістичний Fashion look  - приталений жакет та звужені злегка вкорочені брюки світлої палітри прикрашені червоними лодочками на тонкій шпильці - нотка ніжності та тендітності. Саме вони створили модний та яскравий акцент в образі дівчини. Ідеальне класичне поєднання білого та молочного з червоним кольором одразу привертає до себе увагу.
  

А ще на нашому сайті ці стильні туфлі представлені в чорному кольорі, виконані з замші та гладкої шкіри.



 Стильные угги. Фото № 2

Christmas present - різдвяний подарунок. Даруйте подарунки своїм коханим та близьким людям. Створюйте відчуття казки та чарів в цей чудовий день.

Тим дівчатам, які люблять затишок та тепло, відмічають свято з повним відчуттям комфорту, надягнувши сорочку в клітинку Oversize, пропонуємо доповнити образ стильними угами, які оздоблені світлим хутром «контрастною оторочкою». Саме вони створять особливу атмосферу та  затишок вашим ніжкам та теплий настрій не лише на свята, але і на всю зимову пору.

Так, до речі, ті дівчата, які надают перевагу стриманій кольоровій палітрі, можуть розглянути на нашому сайті варіант угів стильного чорного кольору.


Модные кеды. Фото № 3

Christmas holidays - різдвяні свята чудова пора року, яка створює атмосферу та дарує нам гарний настрій.

Затишний образ радує око. Білий колір одягу з молочним відтінком уособлює зимову пору. Стильний лук доповнений модними кедами з оригінальним декором та фактурною підошвою «платформа». Хутряна підкладка створює особливий комфорт, а ще вони універсальні за рахунок кольору беж, який можна надягти під будь-яку палітру гардеробу. Вони завжди будуть виглядати виграшно та привабливо.


На нашому сайті ці модні кеди представлені ще і в чорному кольорі.


Оригинальные ботильоны. Фото № 4

Best wishes – найкращі побажання, ті самі теплі слова, які проголошують в це свято від щирого серця, бажаючи своїм близьким тільки найкращого та найпрекраснішого.

 

Образ  Fashion lady виконаний весь в кольоровій гаммі. Стильний светр Oversize с комірцем «труба» доповнений облягаючими злегка вкороченими брюками. Яскравим акцентом в образі стали модні ботильйони червоного кольору. Мікс гладкої та лакованої шкіри створили в луці особливий шарм. Стиль «Сolor block» в образі зробив потрібні акценти.

 

Оригінальні ботильйони представлені на нашому сайті ще в класичному чорному кольорі.


Комфортные мокасины.Фото № 5

Christmas Day - день Різдва. На це свято очікують у всьому світі цілий рік. І це того варте, адже загадавши заповітне бажання в цей день, воно обов'язково здійсниться.

Светр Oversize та вокрочені джинси кольору графіт доповнило модне взуття, мікс між сліпонами та мокасинами. Полірована шкіра, привабливий декор у вигляді хутра та ланцюжків гарно прикрасили цю модель взуття, створивши в ній модний акцент. Товста рифлена підошва та хутряний підклад створюють 100-процентний комфорт. Надягнувши його одного разу, ви не захочете з ним розлучатися.
  
Ця модель взуття також є на нашому сайті в білому та чорному кольорі. Вибір за Вами.


Классические туфли лодочки. Фото № 6

Happiness 'N Success! – Щастя та успіху! Піднявши бокал ігристого, загадайте бажання, яке обов'язково здійсниться! Запам'ятайте, що обов'язковими атрибутами свята є гарний настрій, модний образ та близькі вам люди.

 

Класичний стиль в образі ніхто не відміняв. Він, як завжди, на піці популярності. Трикотажну сукню футляр модного сірого кольору прикрасили туфлі лодочки чорного кольору. Лаковане покриття взуття додали особливого лоску образу, створивши в ному блискучий святковий акцент, який створює особливу атфосферу.

 

Якщо ви одна з тих модних осіб, які обожнюють туфлі лодочки на високій шпильці, тоді хочу звернути вашу увагу на те, що це сексуальне взуття представлене на нашому сайті в різних кольорах та відтінках. На одній парі точно не вдасться зупинитися. 


VITTO ROSSI 2021


В нашій Різдвяній статті представлені різні образи. Кожен з них виглядає модно, стильно та привабливо. Обирайте один з них або декілька, змінюючи свій повсякденний образ на святковий, затишний та привабливий FASHION LOOK 2021,



Будьте індивідуальні разом с VITTO ROSSI 

Вітаємо з Різдвом 2021