Назад

Модне яскраве взуття на літо 22/23

Анонс БОЛЬШАЯ.jpg

Color accent Vitto Rossi 22|23.
Це модний, яскравий, цікавий акцент в образі людини. Саме він створює позитивний настрій, привертає увагу до Fashion-персони, котра вирішила надати йому свою перевагу. Такі блоки кольорів створюють з образу дещо особливе та дуже цікаве, можна сказати, вражаюче.  Вибір трендового кольору залишається за власницею, це може бути насичений кораловий, зелений, блакитний або, навпаки,  ніжно-жовтий. Головна особливість полягає в тому, що колір взуття має бути в жіночому аутфіті головним, адже саме на ньому будується уся композиція. 

В літньому періоді такий акцент можна зробити за допомогою відкритого літнього взуття: яскраві босоніжки, шльопанці, сабо… В них вам буде зручно та комфортно протягом всього дня, а образ виглядатиме модно та сучасно.

Номер 1.jpg

Тренди та деталі 22/23.

  • Взуття яскравих кольорів та відтінків
  • Стилі: Кежуал та геометрія
  • Мінімалізм та Моно - стриманість
  • Грубі та елегантні деталі
  • Лямки та ремінці – фіксація ноги
  • Квадратний мис, стійкі підбори

Vitto Rossi. Яскраве літнє взуття на літо


Босоніжки
шльопанці виконані з натуральної шкіри. Взуття блакитного відтінку в стилі «Моно» - воно однотонне, ніжної палітри - цого легко поєднувати з весняно-літнім гардеробом будь-якого кольору. Асиметричний дизайн верху взуття, м'які зав'язки, – тренд 22/23. М'які еластичні лямки ідеально фіксують взуття на ногах, плюс амортизуюча устілка створюють ніжкам приємні тактильні відчуття протягом всього дня. Таке взуття легко та швидко надягати та знімати – одним рухом руки. Елегантна тонка підошва доповнена невисокими стійкими підборами, саме той комфорт, без якого просто неможливо.

Ця пара також представлена на нашому сайті в теплому жовтому відтінку.

Для тих, хто любить креатив в своєму образі, дизайнери радять надягати взуття двох різних кольорів одразу. По-перше, це виглядає оригінально, а по-друге, мега трендово. Блакитний та жовтий кольори українського прапора - наймодніше поєднання весна-літо 22/23. Так наголошує трендсеттер в області кольору - «Pantone»




Жіночі босоніжки
вироблені з натуральної шкіри. Взуття виконане в стилі «Моно»  гарного  коралового кольору. Верх взуття – мікс оригінальних лямок різної ширини в стилі геометрія. Жіночі ніжки ідеально зафіксовані,але при цьому максимально відкриті для теплого сезону. Устілка взуття має оригінальне тиснення, котре дозволяє почуватись впевнено та комфортно – ніжки не ковзають.  Дизайнери поєднали в цьому взутті тонку елегантну підошву та стійкі, трохи розширені підбори. Яскраві босоніжки на підборах грубої форми – тренд 22/23.

Яскраві босоніжки на літо ще представлені в ніжно-рожевому кольорі.




Босоніжки-сабо
виконані з натуральної гладкої шкіри. Взуття взагалі не має застібок, при цьому широка лямка ідеально фіксує його на ногах. Відкриті ділянки верху босоніжок показують жіночі гарні ніжки та пальчики. Ніжно-салатовий відтінок створить особливий акцент в жіночому образі. Грубі оригінальні деталі - широка підошва, квадратний мис та стійкі підбори стовпчики – тренд 22/23. Оригінальна пара для Fashion персон!

До речі! А ті дічата, котрим мало салатового відтінку, Vitto Rossi створили цю трендову модель в яскраво-рожевому
кольорі «Фуксія»




З чим носити яскраві босоніжки ?
Стилісти та дизайнери радять: надягайте до таких пар взуття стильний, базовий одяг класичних, пастельних кольорів та відтінків. Додавайте в свій look трендове кольорове взуття, котре створить яскраві акценти в вашому образі, а ще гарний настрій та позитивні емоції, котрі так важливі нам кожного дня. 


Звертаємося до наших постійних та нових клієнтів, котрі є сім'єю VR, залишайтесь з нами, попереду багато цікавого :) 


Ваша компанія Vitto Rossi