Назад

Мюлі. Що це за взуття та з чим його носити?



Мюлі (Mules англійською)
- мега трендові, вишукані, витончені та, звичайно ж, сексуальні жіночі босоніжки. Вони не мають задника взуття та застібки навколо литки, мис взуття буває закритий та відкритий, загостреної або квадратної форми. Їх інтерпретації цікаві та різноманітні. Вони бувають на низьких, середніх та високих акуратних підборах. Щоразу дизайнери працюють над створенням нової пари так, щоб вона виглядала унікально та привабливо.

  • Мюлі - це модний комфорт з цікавим дизайном.
  • Мюлі - взуття, яке має обов'язково бути в повсякденному гардеробі.
Трохи історії:

Колись давно це взуття було на низькому ходу або з невеликими стійкими підборами. Така модель була домашнім видом взуття. За формою та дизайном воно нагадувало тапочки акуратної форми з закритим витонченим мисом, але на контрасті у цієї пари був відсутнім задник взуття. Мюлі були настільки функціональними та комфортними, що їх можна було надягати під піжаму або халат, а також зустрічати гостей в нарядному одязі для чаювання. Вони виглядали по-різному: від стриманих базових варіантів до яскравих, прикрашених усіляким декором, всіяних каменями, стразами, вишивкою та пайєтками. Їх було легко надягати та знімати – це було ще одним плюсом цього чудового взуття.

Як показує історія, це взуття стало настільки усіма вподобаним, що вийшло за рамки дому та стало мега популярним в жіночому вуличному образі. Саме з цього моменту воно почало змінюватися у формі та дизайні, матеріалі та декорі, підошві та підборах практично до невпізнаваності. Єдиним незмінним критерієм цього чудового взуття залишився відкритий задник. 

Чим відрізняються мюлі від сабо? Це легко визначити з першого погляду. Верх у цього взуття може бути практично однаковим. Найголовніша відмінність полягає в тому, що сабо більш грубі, вони мають товсту підошву або грубі об'ємні підбори. Мюлі ж зовсім навпаки – вони витончені, елегантні та акуратні, частіш за все на низьких, середніх або навіть високих підборах-шпильках, рюмочках або кіттен хілл.



Мюлі – тренди та деталі 22/23

  • Витонченість та сексуальність
  • Стилі - мінімалізм, моно, rock chic,
  • Класична або яскрава палітра
  • Тонкі ремінці, лямки
  • Витончені підбори
  • Матеріали - гладка шкіра / замша
  • Декор верху - камінці, стьожка / текстиль
  • Прикраси - ланцюжки, закльопки-пірамідки
  • Декор низу: оздоблення мису та підборів – металік
      
Мюли. Трендові моделі VITTO ROSSI 22/23

Мюлі виконані з натуральної шкіри. Взуття молочної палітри виглядає ніжно та жіночно. Еластична широка планка верху взуття дозволить ідеально зафіксувати взуття на ніжках, а відкритий мис «Open toe» відкриє літній педикюр, плюс пальчики дихатимуть. Тонка формостійка підошва, мис взуття та модні підбори «kitten heel» - тренди 22/23. З підборами середньої висоти, оздобленими золотим блискучим декором, мюлі виглядають стильно та привабливі.

А ще на сайті ця модель представлена в класичному чорному кольорі – для тих дівчат, котрі люблять чорний колір в своєму літньому гардеробі.



Мюлі на високих підборах виконані з натуральної гладкої шкіри та замші. Взуття цілком яскраво-рожевого кольору «Фуксія» прикрашене різним блискучим декором у вигляді металічного крупного ланцюжка –тренд 22/23 та камінців-страз. Тонкі ремінці-лямки із замші та текстилю ідеально зафіксують взуття на ногах, дозволять почуватись впевнено та комфортно. Босоніжки доповнені тонкою елегантною підошвою та високими підборами - шпильками. Образ виглядатиме витончено та сексуально.

Зверніть увагу! Ця модель також представлена в яскраво-зеленому та насиченому чорному кольорах.



Мюлі виконані з натуральної шкіри. Дутий верх взуття має геометричний ромбоподібний вистіб– тренд 22/23. Також верх декоровано металічними закльопками-пірамідками в стилі «Rock chic», взуття виглядає модно та зухвало! Витончені асиметричні підбори «Рюмочка» додають нотку сексуальності  своїй Fashion діві. Вони саме для тих дівчат, котрі люблять показати себе та свій внутрішній світ, не боючись цього.



Мюлі виконані з гладкої натуральної шкіри. Мінімалістичний дизайн в стилі «Моно» - тренд 22/23. Відсутність декору та ніжна палітра нюд дозволить надягти це взуття з будь-яким кольором одягу. Тонка та широка лямки ідеально зафіксують взуття на ногах, дозволяючи почуватись комфортно протягом всього дня – ніжки дихають! Пастельна палітра, вузькі, але стійкі підбори, плавний вигин колодки, квадратний мис - це саме ті деталі, заради яких варто мати таку пару у себе в колекції. Сучасна елегантна нео-класика - нічого зайвого.

Любиш чорний колір? Тоді заходь на сайт, ця пара в чорному кольорі чекає на тебе. 



Мюлі виконані з натуральної замші, що гарантує приємні тактильні відчуття. В насиченому яскраво-зеленому кольорі взуття виглядає соковито та привабливо. Тонкі ремінці-лямки, перелетені як лоза, гарно утримують взуття на жіночих ніжках - тренд 22/23. Модний, мега актуальний квадратний мис взуття виглядає цікаво, а ще це комфорт для пальчиків ніг. Витончена висока шпилька створить в образі ніжність, піднявши на п'єдестал свою власницю. 




З чим носити мюлі? Поради стилістів.

Капсульний базовий гардероб, котрий ідеально пасує до цих ультрамодних босоніжок:

  • Піджак м'який, легкий + брюки вкорочені, злегка завужені донизу
  • Жакет / куртка денім + легінси / брюки slim
  • Футболка / топ + джинси slim / джинси мом та труби
  • Сорочка oversize  / блузка + шорти з манжетами / капрі
  • Сарафан - трапеція / сукня - футляр

Створюйте свій капсульний гардероб, розширюйте базовий, привносьте в нього більше речей з різним кроєм та силуетом, міксуйте їх в одному образі. Доповнюйте в образ трендове взуття, створюйте в ньому стильні та яскраві акценти – це дозволить вам завжди бути на модній хвилі та виглядати актуально!


Слідкуйте за нами, створюйте свій FASHION LOOK 22|23

Будьте модними та оригінальними з Vitto Rossi.