Назад

Жіноче взуття в нюдових відтінках 2023


Жіноче взуття бежевих відтінків «Nude» стало настільки популярним у всьому світі, що практично у кожної жінки воно присутнє у гардеробі. Однотонне взуття - монохромний напрям у взутті або в образі цілком – тренд 2023.

ВЗУТТЯ БЕЖЕВИХ ВІДТІНКІВ «NUDE» ВВАЖАЄТЬСЯ БАЗОЮ ЖІНОЧОГО ГАРДЕРОБУ і це тому, що: 

  • Воно дуже легко поєднується з будь-яким кольором одягу - зі світлими речами пастельної гами взуття доповнює образ, а з темними або ж кольоровими рішеннями - створює акцент в образі.
  • Його можна носити як з кежуальним, спортивним, так і класичним стилем одягу. Все тому, що пастельна гама уже давно стала невід'ємною частиною жіночого образу  в чорному, темно-синьому, сірому та навіть білому кольорі.
  • Його можна носити на босу ногу або з низькими шкарпеточками так, щоб із взуття одразу було видно босі ніжки (такий варіант подовжує ніжки своєї власниці). Образ виглядає акуратно та ніжно.  
Дизайнери та стилісти пропонують експериментувати зі своїм повсякденним гардеробом, пропонуючи нам створювати зі своїх речей оригінальні образи на кожен день. Наприклад, надягати  кеди, кросівки та туфлі комфорт з класичними речами - піджаком, сорочкою та брюками/спідницею, сукнею- футляр, а також формальним класичним пальто.

МІКС ОДЯГУ ТА ВЗУТТЯ РІЗНИХ СТИЛІВ, КОЛЬОРІВ МІЖ СОБОЮ ЗАВЖДИ ВИГЛЯДАЄ ОРИГІНАЛЬНО! 


Модне взуття / палітра / деталі / декор - 2023

  • Взуття – черевики, кеди, туфлі комфорт
  • Стиль – Casual /Sport-casual
  • Кольорова палітра – Беж /  Nude
  • Мінімалізм / Моно / Геометрія
  • Матеріали - натуральна гладка шкіра, замша
  • Декор -оздоблення – натуральне хутро
  • Товста підошва – платформа
  • Підошва з фактурним оздобленням

Модне взуття VITTO ROSSI - зима 2023 


Трендові жіночі черевики / ботильйони виконані з натуральної замші. Однотонне взуття в стилі «Mono» - палітра нюд - тренд 2023. Верх взуття має елегантну витончену форму, котра практично повторює форму жіночих ніг. Блискучим декором взуття є блискавка, котра розташована на фронтальній частині халяви черевиків. Підкладка у цих черевиків зроблена з натурального хутра, що не просто гріє ноги в холодну пору року, але й створює приємні тактильні відчуття під час експлуатації взуття. Головним акцентом цих черевиків можна з впевненістю назвати грубу, брутальну підошву з литими підборами, котрі обрамлені об'ємним, фактурним рифленням по всьому периметру – тренд 2023.



Модні жіночі кеди в кежуальному стилі виконані з натуральної замші. Палітра бежевого кольору вважається однією з наймодніших та найзатребуваніших в 2023 році. Глибоке шнурування – ідеальне рішення для фіксації взуття практично з будь-яким підйомом стопи. Трендовим декором взуття є оздоблення, виконане з натурального хутра. Підкладка з натурального хутра зігріє ноги в холодну пору року, а ще таке взуття можна носити як з низькими слідками, так і без них, що створить приємні тактильні відчуття. Завершенням цього комфортного та одночасно модного взуття є товста підошва «платформа» з закритим мисом, вона захищатиме верх взуття та пальчики від механічних пошкоджень. Дуже легка, эластична, а ще вона максимально тривалий час утримує тепло ваших ніг всередині взуття. Зверніть увагу! Підошва пришита та приклеєна - це подвійна гарантія якості у цих кед!

На нашому сайті ці комфортні кеди також представлені в модному кольорі хакі.



Жіночі кеди / туфлі комфорт виконані з натуральної шкіри з природнім малюнком. Однотонне взуття бежевого кольору універсальне, виглядає оригінально. Привабливо та дорого виглядає шкіра з натуральним мерейним малюнком. Ніжною та дуже гарною окрасою цих кед можна з впевненістю назвати оздоблення з натурального хутра  – тренд 2023. Металічні блочки для шнурівки золотого кольору прикрашені пласкими шнурками на 6/12 отворів, вони дозволяють ідеально зафіксувати взуття практично з будь-яким підйомом ніг. Тепла підкладка виконана з натурального хутра, вона не лише зігріє ноги в зимовий період, алей створить приємні тактильні відчуття під час ходи. Трендовий акцент цього взуття - товста, але дуже легка підошва.
 

Зверніть увагу! Також ці модні кеди представлені в трендовому кольорі хакі та в стильному чорному варіанті. 


Рекомендації: як носити взуття пастельного відтінку з повсякденним одягом. Є декілька правил та напрямів, котрі вважаються базою! Розглянемо кожен з них:

  • Весь одяг темних кольорів та відтінків, однотонний «Монохром» та взуття пастельної гами. Одяг може бути чорного кольору або, наприклад, темно-синього, темно-сірого, темно-коричневого. Головне правило такого образу - верх та низ одягу однотонний! В такому варіанті образу взуття створить найяскравіший акцент - це виглядатиме круто!
  • Верх та низ образу різних кольорів із взуттям пастельної гами. Головне правило такого образу - не більше 3-4 кольорів, кожен предмет гардеробу повинен бути свого оригінального кольору. В цьому варіанті образ виглядатиме в стилі «Колор-блок», що виглядає привабливо та оригінально!
  • Одяг кольоровий з принтом та взуття пастельної гамми.
    Варіант №1. Принт в одезі стриманий, невиразний. Такий образ виглядатиме цікаво та з акцентом на взуття.
    Варіант №2. Одяг з яскравим принтом виглядає помітно, тоді однотонне взуття пастельної гами виступає в ролі доповнення до образу. Наприклад: принт клітинка або смужка в поєднанні з однотонним взуттям пастельної гами виглядає оригінально.
  • Одяг різних пастельних кольорів та відтінків із взуттям пастельної гами. Весь образ практично в одному кольоровому рішенні, але має різні нюдові відтінки – світлі та темні (на один або два тони відрізняються між собою). Геометрична гра відтінків робить образ грайливим та ніжним.
  • Весь образ в кольорі нюд - однотонний «Total look» /Одяг та взуття пастельної гами. Образ виглядає стильно та, звичайно, трендово. Такий напрям набирає фешн обороти та його вже можна зустріти на вулицях усього світу. Не виключаючт Україну.

Який з цих варіантів використовувати в своєму повсякденному гардеробі, обирайте самі. Можемо сказати одне, якщо ви бажаєте різноманіття в своєму повякденному гардеробі, використовуйте не один, а декілька напрямів. Це дозволить вам створити більше повсякденних та оригінальних образів, задіявши практично усі речі вашого щоденного гардеробу.


Як показує практика, зима в Україні тільки починається у лютому місяці та триває до кінця березня. Снігу, звичайно, може й не бути, але те, що дуже холодно – це точно! Тому швидше приходьте в магазин, обирайте собі зимове та демісезонне взуття за дуже приємними цінами, зі знижкою аж до 60 процентів.

 

Бажаєте поєднувати відчуття комфорту, стилю та свою оригінальність, залишайтесь з Vitto Rossi!