Назад

"VITTO ROSSI" Жіноче взуття 2020

"VITTO ROSSI" Женская обувь 2020

Як ми вже відмітили в попередній статті, літо продовжується та яскраві сонячні дні в самому розпалі. Прошу вас про одне: не упустіть можливості насолодитися цим прекрасним періодом, гуляйте, дихайте свіжим повітрям та вбирайте Vitamin D для того, щоб все тепло та заряд позитивних емоцій взяти з собою в майбутній сезон.

 

Соковита зелень дерев та максимально літня погода супроводжують нас в цей прекрасний оксамитовий сезон. Бажаєте гарних емоцій, романтики та метеликів в животі, тоді надягайте улюблений одяг та модні босоніжки від VITTO ROSSI - я запевняю вас, що це запорука успіху! Декілька варіантів, які я б порекомендував для прекрасного проведення часу:

 

  • Прямуйте за місто, щоб насолодитися природою у всій її спражній красі
  • Йдіть на набережну, змініть «картинку» перед очима, вдихаючи морський бриз
  • Сходіть в літнє кафе, насолоджуйтесь прохолодним лимонадом або чашечкою «холодної» кави
  • Прогуляйтесь у парку, подихайте свіжим повітрям, присядьте на лавку та насолоджуйтесь смаком морозива
  • Погуляйте центром міста під сонячними променями та легким, злегка прохолодним, вітерком, побалуйте себе чимось смачненьким
  • Сходіть на shopping, прогуляйтесь торговим центром. Порадуйте себе покупками. Після надягніть обновки та отримайте задоволення від демонстрації їх на вуличному подіумі

Вбирайте кожен сонячний промінчик, заряджайтесь як сонячна батарейка позитивом та теплом в ці прекрасні дні, зробіть свої вихідні та навіть робочі будні незабутніми.

 

До речі, обов'язково зробіть selfie або фото з друзями в ці казкові дні. В цьому і є кайф кожного дня вашого життя! А допоможе вам в цьому зручне взуття від бренду VITTO ROSSI, в якому ви проведете ці яскраві дні з сонячними емоціями та позитивом.

 

 

Бренд VITTO ROSSI представляє стильне жіноче взуття 2020
Женская обувь 2020. Фото № 1

Ніжні босоніжки пастельної гами виконані з натуральної шкіри. Взуття ідеально фіксується на ногах за допомогою ремінців та пряжок кольору металік. Пальчики ніг максимально відкриті для оригінального педикюру. Високі підбори «стовпчик» настільки стійкі, що в цих стильних босоніжках можна проходити на висоті цілий день, не відчуваючи втоми. Взуття кольору підри настільки універсальне, що його можна надягти з будь-яким кольором та відтінком одягу.

 

Таке взуття ідеально виглядатиме з легким повітряним сарафаном, пурхаючи в просторі, не помічаючи часу. Також воно ідеально поєднається з вкороченими джинсами та джогерами.




Женская обувь 2020. Фото № 2

Оригінальні туфлі виконані з натуральної шкіри. Ця модель нагадує взуття «Мюлі», але має додатковий тонкий ремінець з пряжкою, який акуратно фіксує взуття, дозволяючи йому максимально утримуватися на жіночих ніжках. Таке взуття має закритий витончений мис та відкриту п'яточну частину. Тонка підошва та невисокі акуратні підбори «рюмочка» створять враження жіночої ніжності та тендітності, вони дозволять своїй власниці провести цілий день на ногах, вирішуючи усі свої питання без відчуття втоми. Мікс декількох кольорів, від тепло-жовтого верху взуття і до насичено коричневого ремінця та підборів, дає можливість надягти це взуття і зі світлими, і з темними кольорами одягу вашого гардеробу. 


Таке взуття ідеально виглядатиме з сарафаном oversize, вільного крою. А ще ці стильні босоніжки ідеально поєднаються з вкороченими брюками або джинсами. Для тих модниць, які люблять контраст в образі, дизайнери радять надягати їх з брюками вільного крою («трубами») або короченими кюлотами.

 

На нашому сайті це взуття представлене ще в коричневому кольорі.




Женская обувь 2020. Фото № 3

Стильні босоніжки виконані з натуральної шкіри. В одній моделі змішались такі напрями як стиль кантрі –  «ковбойські підбори» та стилістика кінця 60-х, початку 70-х років – широкі стійкі підбори з набірним ефектом. Максимально закритий підйом ніг ідеально поєднується з відкритою п'яточною частиною та миском. Така модель нагадує мікс між літніми ботильйонами та босоніжками, виглядає стильно та оригінально. Взуття блакитного кольору в пастельній кольоровій палітрі виглядає ніжно та акуратно. Власниця такого взуття почуватиметься максимально комфортно протягом всього дня, адже ніжки ідеально зафіксовані.

 

Таке взуття ідеально виглядатиме з сарафаном трапецієподібного крою. А ще ці стильні босоніжки ідеально поєднаються з джинсами. Модниці можуть створювати еклектичний образ, адже дизайнери радять надягати ці стильні босоніжки з класичними вкороченими брюками, білою футболкою та джинсовою курткою oversize.  

 

На нашому сайті це взуття представлене ще і в рожевому кольорі. 




Женская обувь 2020. Фото № 4

Яскраві босоніжки виконані з натуральної шкіри. Верх взуття декорований м'яким плетінням шкіри та доповнений тонкими довгими ремінцями, які акуратно оплітають литку ніг. Насичено червоний колір взуття виглядає яскраво та стильно. Доповнюють взуття «трапецієподібні підбори» стилістики кінця 60-х, початку 70-х років – широкі та стійкі з набірним ефектом. Зручна модель взуття дає своїй власниці 100-відсоткове відчуття комфорту, а ще воно виглядає модно та привабливо.

 

Таке взуття ідеально виглядатиме з пишною спідницею або сарафаном трапецієподібного крою, чий поділ оброблений багаточисленними рюшами та складками. Вкорочені джинси будуть стильною альтернативою вищеперерахованим речам, адже вони для тих дівчат, які за основу свого повсякденного гардеробу обирають саме їх.

 

На нашому сайті це взуття представлене ще і в білому кольорі.




Женская обувь 2020. Фото № 5

Босоніжки Color-blocking style виконані з натуральної шкіри. Пастельна гама кольорів пудри та хакі доповнює один одного в стилі Color-blocking. Оригінальним доповненням цих стильних босоніжок є, здавалося б, нестандартна застібка-карабін чорного кольору, яка стильно та контрастно поєднується з ремінцями пастельної гами. Високі підбори стовпчик з набірним ефектом візуально трохи скошені, а ще вони цікаво декоровані дзеркальним елементом кольору металік, який виглядає оригінально та привабливо. Fashion ladies сяятимуть в сонячну погоду, ніби зірки.

.

Таке взуття ідеально виглядатиме з сукнею футляр або сарафаном з легкою трапецією,  Однотонні вкорочені джинси класичного стилю, футболка лонгслів та піджак стильно доповнять це взуття.

 

На нашому сайті це взуття представлене ще в одному комбінованому варіанті кольорів, де переважає помаранчевий колір. 




На усіх фото представлене стильне жіноче взуття, воно буде актуальним і в наступному весняно-літньому сезоні SS 2021. Його кольорова палітра настільки універсальна, що таке взуття можна надягати з будь-яким кольором одягу, доповнивши образ або створивши в ньому модний акцент. 

 

Не пропустіть улюблену пару взуття, яка радуватиме вас як мінімум декілька сезонів поспіль. А ще приємні ціни здивують вас, і ви точно не залишитесь без покупки, а може й навіть декількох обновок. Взуття бренду VITTO ROSSI неперевершене!

 

 

Будьте модними та стильними,

Ваш VITTO ROSSI .