Назад

Модний імідж VITTO ROSSI 20|21

Модный имидж VITTO ROSSI


Fashion image VITTO ROSSI
– це формула успіху модного образу, якого прагне кожна дівчина. А все тому, що кожна Fashion lady хоче виглядати оригінально та привабливо. Модний імідж багатьох дівчат будується на власних вподобаннях: стиль, колір, цікаві деталі та модні тренди, які впливають на образ в цілому.


Колекція взуття VITTO ROSSI настільки різноманітна, що дозволяє знайти для себе ту саму пару взуття, яка буде відповідати усім модним трендам та індивідуальним вподобанням.


FASHION IMAGE

FASHION TRENDS ВЗУТТЯ, ДЕКОРУ ТА КОЛЬОРОВОЇ ПАЛІТРИ FW 20|21

  • Стилі Fashion Classic та Stylish Casual
  • Стилі Мono & Total look, Мinimalism, Сolor block
  • Жіночна брутальність та sexy style
  • Women shoes - класичні чоботи, чоботи ботфорти та черевики
  • Men shoes – класичні черевики, туфлі
  • Квадратний, загострений та заокруглений мис взуття
  • Стійкі підбори - «стовпчик, цеглинка»  та витончена шпилька
  • Підошва: елегантна класична та платформа «моноліт» з протектором
  • Модна класична палітра: чорний та червоний колір
  • Декор – тиснення - «crocсo», блиск - лакована шкіра, малюнок – перфорація
  • Деталі: еластичні резинки, кольорові шнурки, малюнок - медальйон «буква»
  • Graffiti style написи, слова та шрифти
  • Натуральна шкіра: гладка, з лакованим покриттям, полірована, мерейна, тиснена 

Бренд VITTO ROSSI представляє FASHION IMAGE 20|21

МОДНЫЙ ИМИДЖ 20|21, Фото № 1


Елегантні ботильйони
виконані з натуральної гладкої шкіри. Ця модель виглядає стильно та презентабельно за рахунок полірованої шкіри чорного кольору. Еластичні стрейч гумки фіксують взуття на ногах, підкреслюючи стрункі ніжки своєї власниці, виступаючи ще й стильним матовим декором. Високі стійкі підбори «стовпчики» дозволяє виглядати стильно та впевнено.

«Elegant shoes» завжди виглядають строго та презентабельно, витончено та стильно. Мінімалістичний дизайн та витончені лінії надають взуттю особливої форми. Такий стиль вказує, що дівчина стримана та елегантна, цінує у взутті та образі стиль, комфорт та мінімалізм.


МОДНЫЙ ИМИДЖ 20|21, Фото № 2  

Оригінальні ботильйони виконані з натуральної гладкої шкіри. Сучасний стиль «NEO – готика»  проявив себе в таких деталях як загострений мис взуття та грубі стійкі підбори, а також  в яскравих акцентах  червоного кольору - перебільшено довгі шнурки та груба форма підборів. Застібка-шнурівка та блискавка максимально щільно зафіксують взуття на ногах. Такий вибір зробить саме  та дівчина, якій подобається сучасний модний дизайн 20|21. Оригінальність та привабливість -  наш девіз!
    

 «Accent» буває абсолютно різним: стриманий (в колір та тон взуття), яскравий контрасний та навіть кричущий (коли помітно тільки його). Вирішувати, звичайно, вам. Але! Дизайнери не стоять на місці, поєднуючи різні стилі, форми та кольори, щоразу отримуючи щось нове та оригінальне. Ось і цього разу не обійшлось без модних акцентів в стильному чорному взутті.


МОДНЫЙ ИМИДЖ 20|21, Фото № 3

Стильні жіночі чоботи на низькому ходу виконані з натуральної шкіри з лакованим покриттям. Прямого крою «труби» з легкою трапецією.  Заокруглений мис взуття та стрейч гумки, розміщені в верхній частині халяви, дозволяють своїй власниці відчувати 100-процентний комфорт під час ходи. Дизайнери в одній моделі поєднали стиль мілітарі, модний лоск та грубу тракторну підошву «моноліт».  Прагнеш бути войовничою, модною та оригінальною леді? Тоді це твоя пара!

«Fashion Gloss»
- взуття з блискучим лакованим покриттям. Актуальний Fashion trend 20|21, який виглядає оригінально та привабливо. Таке взуття для тих молодих дівчат, які не бояться проявити себе …


МОДНЫЙ ИМИДЖ 20|21, Фото № 4 
Модні чоботи в стилі «NEO – класика»  виконані з натуральної шкіри з лакованим покриттям. Вони практично повторюють форму ваших струнких ніжок. Довга блискавка ідеально зафіксує взуття на ногах. Витончений мис створює відчуття хрупкості та ніжності в образі, а високі стійкі підбори додасть впевненості до кожного кроку.  Дівчина в такому взутті виглядає блискуче та сексапільно.

На нашому сайті VITTO ROSSI взуття представлене в двох класичних кольорах: стильному чорному та яскравому червоному.

«Total look» одяг та взуття виконані в одній кольоровій гамі. Оригінально LOOK виглядає тоді, коли в ньому використані різні матеріали: шкіра, лак, трикотаж тощо.  За допомогою цього можна створити цікаві акценти, які виглядатимуть привабливо та оригінально.


Много обуви не бывает. Фото № 5 

Стильні чоловічі черевики «броги» виконані з натуральної шкіри. Декором в одній парі  слугує поєднання гладкої та мерейної шкіри з перфорацією, взуття виглядає оригінально та презентабельно. Відкрите шнурування дозволить надягти це взуття чоловікові з середнім та високим підйомом, ідеально зафіксувавши взуття на ногах його власника. Доповнює взуття елегантна (акуратна) підошва з протектором та невеликими підборами. 
     

«Stylish boots» – стильні черевики чорного кольору, класичного або кежуального напряму. Відсутність яскравого декору, мінімалістичний дизайн, чіткі лінії та природній малюнок шкіри «мерея» - ось формула ідеальної чоловічої пари взуття.
  

В чоловічому гардеробі практично завжди присутній стиль «Black total look» – універсальний та строгий чорний. Цей практичний колір зараз в тренді. Він подобається чоловікам, тому що він виглядає дорого та стримано.

На фото вище представлений чоловічий аутфіт. Чоловік одягнений в чорний костюм класичного крою, виконаний з гладкої шкіри, легким акцентом виступає світла футболка «поло». Доповнює образ оригінальна модель черевиків, яка виглядає стильно, стримано та дорого.


МОДНЫЙ ИМИДЖ 20|21, Фото № 6


Чоботи ботфорти з анімалістичним принтом «Crocco»
виконані з натуральної шкіри. Витончений мис та висока тонка шпилька для справжніх  хижачок, які володіють крутим нравом та бажанням виділятися. Їх власниця стримана, сексуальна та грайлива, це бачать та відчувають абсолютно всі. Так, саме так і має бути. І не інакше!

«Mono Black» – стильний образ чоловіка або жінки виконаний в одному чорному кольорі. Дизайнери радять в одному образі використовувати різні фактури та відтінки, тоді він виглядатиме привабливо.  Такий стильний Look завжди виглядає дорого та презентабельно. 


Зверніть увагу!
На фото представлені декілька образів в стилі Black total look, які прикрашені  стильним взуттям VITTO ROSSI, виробленим з різноманітним обробленням шкіри.

  • Чоловічі елегантні туфлі сліпери виконані з гладкої полірованої шкіри
  • Жіночі блискучі черевики виконані з лакованої глянцевої шкіри
  • Жіночі сексуальні чоботи ботфорти виконані з полірованої шкіри з анімалістичним принтом

Кожна з цих пар створює особливий акцент в образі.  Fashion look  виглядає цікаво та оригінально, коли в ному є елементи, які вказують на те, що їх власник  цінує стримані, але стильні акценти.
  

FASHION IMAGE VITTO ROSSI


Якщо у вашому гардеробі є декілька пар стильного та модного взуття VITTO ROSSI 20|21, то у Вас є можливість, використовуючи лише базовий гардероб, змінювати свій повсякденний образ до невпізнанності. Усе тому, що практично усі люди звертають увагу на модні та стильні акценти, які підкреслюють ваш індивідуальний смак, а зробити це можна за допомогою оригінального взуття.


Будьте модними та стильними. Створюйте свої неповторні образи.
Додавайте яскраві або стримані акценти. Будьте індивідуальні разом з VITTO ROSSI