Назад

Жіноче взуття. Модний зимовий комфорт 2023


Все частіше у жіночої аудиторії виникають різні питання та побажання, пов'язані зі взуттям. Виглядають вони так:

  • Яке взуття носити в холодну пору року?
  • Якого кольору обирати взуття?
  • Я хочу взуття комфортне, а я хочу модне взуття тощо
Модне взуття 2023 відповідає усім актуальним запитам, за це можна подякувати дизайнерам, котрі створили ідеальне рішення, поєднавши в єдине напрями Fashion та Comfort.

Трендова зручність завоювала в повсякденному гардеробі жінки перше місце і це стосується не лише України, така мега-популярна тенденція прослідковується у всьому світі. Секрет такого взуття в тому, що сучасне взуття кежуального та спортивного напряму не просто зручне, воно ще й виглядає стильно та привабливо.


Модний бренд VITTO ROSSI 
створює свої колекції взуття, поєднуючи в них світові тренди, сучасні технології та, звісно, комфорт, котрий так необхідний кожній жінці!


Модне взуття, деталі та декор 2023

  • Взуття: кеди/хайтопи, туфлі комфорт
  • Стиль – спорт/кежуал, моно/мінімалізм
  • Палітра класична, природна, пастельна
  • Кольори: чорний, коричневий, беж
  • Матеріал верху – натуральна шкіра/замша
  • Декор - оздоблення натуральне хутро/вовна - букле
  • Застібка - глибока шнурівка
  • Підошва - товста платформа / крупний протектор 
 
Трендове взуття VITTO ROSSI 2023


Жіночі кеди (ще таке взуття називають туфлі комфорт) виконані з натуральної мерейної шкіри з природнім малюнком. Взуття чорного кольору однотонне в стилі «Моно» - тренд цього періоду. Мерейна шкіра з природнім малюнком особлива: кеди виглядають дорого, а ще така шкіра практична для повсякденного використання, тому що на ній практично не видно мікро-подряпини та заломи в процесі багаторазової експлуатації. Модним декором цього взуття виступає декор - оздоблення з натурального хутра, котре розташоване по краю берців та задника – тренд 2023. Глибока шнурівка дозволить зафіксувати кеди на ногах як з низьким, так і з високим підйомом стопи. Підкладка у цих модних кед виконана з натурального хутра, вона зігріє ніжки в холодну пору року та створить приємні тактильні відчуття під час ходи. Завершенням цього взуття є товста, але дуже легка підошва - платформа з невеликим підйомом танкеткою під п'ятою – тренд 2023.

Ці трендові кеди також представлені в ніжно-бежевому кольорі з кремовим відтінком.


Модні туфлі комфорт виконані з натуральної замші світло-коричневої гами – взуття виглядає стильно та дорого, а ще воно м'яке, еластичне та дуже добре зберігає тепло ніг в холодну пору року. Модель «Дербі» має відкрите шнурування, саме воно дозволить ідеально зафіксувати взуття на ногах з високим, середнім та навіть низьким підйомом стопи. Підкладка у цього взуття виконана з натуральної теплої вовни - 100 процентний комфорт в демісезонний та зимовий період. Яскравими модними деталями /акцентами цих туфель виступають шнурки, підкладка та підошва світлої палітри. Головним трендовим елементом цих модних туфель є брутальна товста підошва з перебільшено крупним рантом та протектором.

Комфортні жіночі туфлі в кежуальному стилі також представлені на сайті в чорному кольорі.



Жіночі кеди / хайтопи виконані з натуральної шкіри та замші. Модель створена в стилі «Моно» - однотонна чорного кольору, вона універсальна та дуже практична для повсякденного використання. Середня висота верху взуття дозволить зігріти ніжки своєї власниці в холодну пору року, вся стопа та суглоби ніг закриті. Поєднання гладкої полірованої шкіри, ворсової замші та чорного хутра букле виглядає стильно та оригінально. Модним декором цього взуття виступає декор з натуральної вовни букле - тренд 2023. Підкладка виконана з натурального хутра, той самий комфорт та тепло жіночим ногам, котрі так необхідні взимку. Товста еластична підошва має сірий акцент в стилі «Колор-блок».

Якщо вам подобаються кольори та відтінки ніжної пастельної гами, тоді для вас ця модель представлена і в бежевому кольорі.

Жіночі кеди / туфлі комфорт виконані з натуральної шкіри з природнім малюнком. Однотонне взуття бежевого кольору універсальне, виглядає оригінально  - тренд 2023. Привабливо та дорого виглядає шкіра з природнім мерейним малюнком. Ніжною та дуже гарною прикрасою цих кед можна з впевненістю назвати оздоблення-декор з натурального хутра  – тренд 2023. Металічні блочки для шнурівки золотого кольору прикрашені пласкими шнурками на 6/12 отворів, вони дозволяють ідеально зафіксувати взуття практично з будь-яким підйомом стопи. Тепла підкладка виконана з натурального хутра, вона не лише зігріє ноги в змовий період, але й створює приємні тактильні відчуття під час ходи. Трендовим акцентом цього взуття можна впевнено назвати  товсту, але дуже легку підошву. 

Ці комфортні та одночасно модні кеди ще представлені в нашій колекції в насичено чорному кольорі.



Зимовий комфорт 2023 виглядає трендово та оригінально, стильно та дорого. Зручні повсякденні кеди або туфлі комфорт виглядають круто та привабливо. Тепер таке взуття можна легко додати собі в гардероб.  Дизайнери та стилісти радять носити  таке взуття не лише з речами спортивного напряму, але й з речами кежуального стилю: з джинсами, неформальними шерстяними брюками, легінсами, спідницею та сукнею-футляр. Для верху образу обов'язково використовуйте куртку або пальто «дутик», пальто в класичному стилі / кежуал або дублянку. Ось бачите, все легко та просто і ви в тренді 2023.  

 

Бажаєте відчувати комфорт, залишаючись в тренді, тоді будьте разом з VITTO ROSSI.