Назад

Модні босоніжки 2021

New collection SS 2021


Нова колекція жіночого взуття 2021
модна та стильна, оригінальна та приваблива, а ще вона жіночна та сексуальна. Це те, що так подобається нашим Fashion ladies.


Fashion індустрія VITTO ROSSI дуже цікава сфера, в якій створюють унікальне взуття, яке відповідає усім модним тенденціям. 2021. Кожна модель має свій характер та стиль. Таке взуття підкреслить look своєї власниці оригінальним декором, створюючи в образі неповторний акцент.
  

Творча команда професіоналів – ілюстратори та дизайнери, конструктори та технологи нашого бренду під час створення нової колекції використовують не лише тенденції сезону, але й найновіші технології та матеріали, які відповідають усім сучасним вимогам.

New collection for women SS 2021


FASHION TRENDS, ДЕТАЛІ, ДЕКОР ТА КОЛЬОРОВА ПАЛІТРА ЖІНОЧОГО ВЗУТТЯ SS 21

  • Стилі: NEO Classic, Сhic та Glamour
  • Форма взуття лаконічна та витончена
  • Мис заокругленої або квадратної форми - тренд 2021
  • Підбори – витончені шпильки
  • Застібка – пряжка, блискавка
  • Палітра: насичений рожевий - фуксія, насичений жовтий та елегантний чорний
  • Декор з блиском – камінці, ланцюжки (масивні та витончені кольору металік)
  • Матеріали: натуральна шкіра та замша

  

БРЕНД VITTO ROSSI ПРЕДСТАВЛЯЄ ВАШІЙ УВАЗІ ЖІНОЧІ БОСОНІЖКИ SS 21

Женские босоножки 2021. Фото № 1


Елегантні жіночі босоніжки
виконані з натуральної замші. Лаконічна форма, висока шпилька, тонкі ремінці та підошва виглядають витончено. Блискучий гламурний декор - масивний ланцюжок-браслет прикрасить стрункі ніжки своєї леді, створивши особливий французький шик в образі. Стильно доповнює взуття устілка кольору металік, а також вишуканий язичок блискавки, за допомогою якої надягати та знімати взуття одне задоволення. Та дівчина, яка обере ці чудові босоніжки, буде на висоті у всіх сенсах цього слова…



Модные женские босоножки. Фото № 2


Витончені жіночі босоніжки
виконані з натуральної шкіри. Модний рожевий колір фуксія настільки гарний та привабливий, що виникає величезне бажання надягти цю пару. Взуття макисмально відкрите, воно практично оголяє гарні жіночі ніжки, презентуючи красивий педикюр, котрий є частиною жіночого образу. Зверніть увагу, який оригінальний мікс в одній моделі - тонка шпилька та квадратний мис – тренд 2021. Прикрашає взуття витончений ланцюжок у вигляді браслету, він буде ідеально доповнювати жіночий образ. Дизайн взуття настілки ніжний та витончений, що складається враження, що їхвласниця не йтиме, а летітиме.

На нашому сайті ці модні босоніжки представлені також в класичному чорному та насичено жовтому кольорах.



New collection for women SS 2021

Жіноче взуття 2021 бренду VITTO ROSSI – це чудовий вибір, від якого неможливо відвести погляд. Під час перегляду такої кількості модного взуття невимушено виникає величезне бажанняйого придбати.

Кожна з вас може підібрати для себе ідеальну модель, яка відповідатиме усім вашим вподобанням. Власниця такого взуття завжди виглядатиме модно, стильно та привабливо на всі 100 відсотків, або навіть більше…

Бути жіночною, сексуальною та витонченою з нами легко! Надягніть вкорочені джинси скіні та легкий жакет, сукню-футляр або короткі шорти з топом, доповнивши образ босоніжками VITTO ROSSI 2021. Ваш неперевершений образ готовий!



Будьте модними та стильними, оригінальними та привабливими разом з брендом VITTO ROSSI.